Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка нещодавно заспівала українцям пісню для підняття настрою на київському балконі з гірляндами, продовжує радувати своїх шанувальників. На цей раз Злата заявила, що її серце зроблено зі сталі, і пообіцяла, що незабаром буде "воскресіння".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Моє серце сталь, моя кров Азов, не плач моя люба, воскреснемо знов", - підписала свіжу фотографію у своїх історіях співачка.

Можна зауважити, що на опублікованому знімку є не лише патріотичний чотиривірш, а ще й дуже симпатична Злата Огнєвіч. Зірка постала перед шанувальниками у чорній кофтині, а на її шиї красується мінімалістичний герб України. Також видно, що Злата Огнєвіч зробила репост цього скріншоту зі свого TikTok.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що буквально днями Злата Огнєвіч подорожувала країною за допомогою залізниці. Злата поділилася зі своїми підписниками, що її поїзд зупинився посеред ночі у невідомому населеному пункті і її сильно налякали "страшні звуки", які лунали незрозуміло звідки.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч підказала, що допоможе українцям вижити цієї зими в умовах війни: "Буде найважчою".

Раніше повідомлялося, "На серце": Злата Огнєвіч поділилася потужними кадрами із захисниками України.

Також "Холостячка" Злата Огнєвіч зміцнила бойовий дух українців: "Сила предків з нами...".