Відомий український блогер Олег Машуковський, який запам'ятався багатьом завдяки своїм епатажним образам, а також легким романтичним напруженням з Анастасією Приходько, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах. На цей раз Олег вирішив дізнатися, як давно за ним стежать його фанати у Instagram.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Машуковського у мережі Instagram.

Публікація Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Публікація Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"З якого року ви мене дивитеся в Інст? Є тут олди?", - пише у своїй публікації Олег Машуковський.

Можна помітити, що Олег цікавиться, чи залишилися його давні шанувальники серед тих, хто зараз ставить йому лайки та коментує свіжі публікації. Свою публікацію блогер доповнив фотографією в рожевому пончо. У мережі Instagram Олег має більше 560 тисяч підписників, проте лайків публікація зібрала не більше 10 тисяч.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також зазначити, що люди почали активно коментувати публікацію та розповідати, як давно вони стежать за Олегом у мережі: "З того часу як знімався до Києва вдень і вночі", "З того моменту, коли ти кожну фразу закінчував "максимально". КДН побачила та підписалася", "2022 рік під час війни почала", "З 2018-2019 року любила твою мейкапнуту рубрику і ось досі)", "Мій чоловік найкращий, люблю його".

Нагадаємо, Оля Цибульська вхопилася за пляшку та оцінила ризики: "Поки не спробуєш...".

Раніше повідомлялося, Олег Машуковський слідом за Melovin став на захист ЛГБТ-спільноти і звернувся до Зеленського: "Жити вільно і сміливо".

Також, Олег Машуковський розридався через хейт нової пісні із зіркою "Школи" Кондратенка, зрадили "друзі": "Люди озвіріли".