Популярна українська співачка, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка буквально днями повернулася з відпустки, де побувала в кількох країнах Євросоюзу, продовжує ділитися зі своїми шанувальниками пережитими яскравими моментами. Цього разу співачка показала, як ходила до музею зі своїм сином Нестором.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories від Олі Цибульської у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Ось цей музей, у якому мене накрило", - коротко підписала історію Оля Цибульська. Тут можна побачити різних тварин, і спочатку може здатися, що це зоопарк, проте це не так – це музей із фігурами диких тварин у натуральну величину.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Також можна помітити, що син Олі Цибульської помітив небезпечних тварин, а насправді "небезпечні тварини" у цьому музеї виявилися ховрахами. Однак там ще було опудало койота.

Якщо подивитися на наступну історію, то можна побачити, що Оля позує біля зебр та жирафів, ось такий вийшов Мадагаскар у співачки, а потім, за її словами, їй трохи погано стало. Ось що пише співачка: "Фото зробив Нестор, за 10 хвилин до моєї паніки. А ще син сказав: Мамо, я відчуваю, що ти переживаєш якісь емоції, які ховаєш від мене, щоб не налякати. Чому?".

Нагадаємо, Оля Цибульська відповіла знову хейтерам через розлучення свого зіркового кума: "Розбомбила родину Дзідзьо".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська розповіла, чому за 20 років стосунків не зіграла весілля з чоловіком: "У нього 28 см, а я...".

Також, "Я вам мама?": Оля Цибульська показала українцям, як поводитися за кордоном - інструкція для туалету.