Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла про відпочинок із сім'єю у Туреччині.

Ірина Федишин часто радує своїх численних фанатів новими фото, відео або просто цікавими моментами з життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Минулої осені зірка разом із чоловіком Віталієм Човником та двома синами вирушили на осінні канікули до Туреччини.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

Ірина Федишин зізналася, що давно вже не їздила відпочивати до Туреччини, хоч відпочинок тут завжди на найвищому рівні. Виявилося, що й цього разу родина зірки не планувала сюди летіти, вони хотіли провести осінні канікули у Єгипті.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Путівку до Єгипту забронювали напередодні ввечері, а виліт був з Києва в обід відразу наступного дня. Так-так, ось такі ми легкі на підйом, відповідно, підтвердження від готелю ще не було, адже це був кінець робочого дня.А вранці ми вже виїжджали зі Львова до Києва в аеропорт, без задньої думки, що може щось піти не так. , високий сезон, готелі переповнені", - розповіла зірка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Тому за годину до реєстрації на літак вони, перебуваючи в паніці, почали давати запити на інші готелі, проте все було безрезультатно. Тому родина співачки вирішила зупинити авто та піти у Києві на піцу. Не встигнувши оформити замовлення, раптом пролунав дзвінок, виявилося, що один із готелів у Єгипті підтвердився.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Часу залишалося до вильоту вже зовсім мало, а до аеропорту ще 45 хв їзди. І ми на радощах, вилетіли з тієї піцерії і почали знову їхати. Але дорогою... ", – розповіла Федишин.

Так, як родина Ірини Федишин зараз на відпочинку в Туреччині можна припустити, що на літак вони все ж таки не встигли і просто вибрали іншу країну для осінніх канікул.

Нагадаємо, що Ірина Федишин похвалилася фотографіями із Франції: сяюча та щаслива.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин зізналася , куди йдуть усі гроші, зібрані на благодійних концертах.