Популярна українська виконавиця, дружина відомого репера Потапа Настя Каменських вирішила поділитися з шанувальниками секретом щастя. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських активно спілкується із шанувальниками, зокрема робить це не лише під час живих виступів, а й у соцмережах. Знаменитість регулярно радує новими фото, на яких показує різні моменти життя.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Настя Каменських поділилася осіннім фото, на якому позують у домашньому вбранні, десь на вулиці біля зеленого куща. Зірка зазначила, що нині всі українці переживають важкі часи, тому треба вміти знаходити радість у дрібницях, наприклад, таких осінні пейзажі чи проста прогулянка.

"У сьогоднішніх реаліях мають вчитися шукати радість навіть у найменших дрібничках", - написала зірка під фото.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Шанувальники погодилися з думкою співачки.

"Саме у маленьких задоволеннях і криється секрет щасливої ​​людини, адже щастя всередині, а не назовні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських попросила не псувати момент, притиснувши руки до обличчя: "Знову ці сусіди".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла, який подарунок їй зробили в Іспанії, поки Потапа не було поряд: "Чекаю на нові..."

Крім того, ми писали, Настя Каменських шиканула і обклала себе смарагдом, Потап бачить це щодня: "Вже чекаю, коли повернусь додому".