Український виконавець та улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Наразі чоловік активно допомагає ЗСУ наблизити перемогу України над кремлівською пухлиною всієї планети, тому не так часто виходить на зв'язок. Але зараз йтиметься не зовсім про Арсена. Коли він ще був учасником шоу "Голос країни", він був одружений із Анною.

Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

Однак, коли він зустрів Тоню Матвієнко, вони одразу ж зрозуміли, що мають почуття одне до одного. І найскладніше і головне, на його думку, розповісти про цього чоловіка — про те, що він любить іншу. Тому поговоримо про Анну, яка також викладає будь-які публікації у себе на сторінці.

Зараз вона опублікувала фото у якомусь офісному приміщенні, біля квіточки у кадрі.

Анна Мірзоян, фото: Instagram
Анна Мірзоян, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Кадр виявився засвіченим і жінка вирішила ніяк його не підписувати, окрім безлічі різних хештегів, включаючи "гармонію життя", "прекрасний день", "щастя в дрібницях" та інше.

"Красулечка❤️", "Ммм, красуня🔥", "😍😍😍" , - пишуть нечисленні користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що шикарна колишня Арсена Мірзояна Анна у чорній білизні змусила чоловіків облизуватися: чоловік Матвієнко кусає лікті.

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян у тонких шортиках показав, що робить без Тоні Матвієнко у Турці: "Ще не їв, але вже в шапці".

Також стало відомо, що Тоня Матвієнко похвалилася своєю бойовою мамою, яка вирішила перемогти ворога піснею: "Мій дух сильніший за ці ракети".