Відомий український виконавець Макс Барських зовсім недавно анонсував нову пісню, прем'єра якої була призначена на 28 жовтня 2022 року.

Ця композиція записана у колаборації зі співачкою "ETOLUBOV". Трек дуже ліричний і розповідає про ніжні почуття, які ми й бачимо між ним із дівчиною.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Зараз красуня продовжила розповідати, як вони створили цей витвір мистецтва.

"Париж, близько п'ятої ранку... Ми провели з Максом більше 20 годин у студії: співали, впізнавали один одного, їли McDonald's і запивали колою. Жартували і ділилися думками, які накопичили за останні місяці. Останнім часом близькі люди - це велика рідкість. Коли все просто, все на відстані болю та усмішки", - пише співачка в спільній публікації.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

За її словами, їм, коли нарешті було знайдено потрібне звучання, вдалося погуляти сонним романтичним містом. І якщо "страшний сон", за її словами, нібито був за... у телефоні спрацювало оповіщення повітряної тривоги. Незважаючи на те, що вони були зовсім не в Україні.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Часом прості слова набувають чудотворної сили. Близькі люди - як рятувальне коло, що не дає потонути в неспокійному океані життя", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських оновив імідж і розповів про страшне випробування: "Дуже боляче"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських показав, як готовий любити красуню через всіх жінок, які поїхали: "У розлуці"

Знай.ua писав, Макс Барських заінтригував українців чуттєвим дуетом з молодою артисткою: "Це має бути..."