Відомий український виконавець Макс Барських зовсім недавно анонсував нову пісню, прем'єра якої була призначена на 28 жовтня 2022 року.

Нині вони продовжили розповідати про спільну композицію, яка стала чуттєвим посланням усім українським парам, які або знайшли, або зберегли кохання під час війни.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

— Чому вам важливо знайти сучасну форму української музики?

— У музиці, як і в будь-якому іншому мистецтві та бізнесі, я страшенно не люблю обмежень. Вірю лише у здорову конкуренцію та підтримую пільги сфері, яку пропонує суспільству країна.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

А от дівчина розповіла, що раніше вона досить часто чула лише поради та попередження про те, як важко буде на українській поп-сцені. Бо у нашому шоубізнесі достатньо співачок, величезна конкуренція.

За її словами, це хоч і правильна думка, проте все набагато складніше. Дуже важливо робити щось нове, цікаве.

"Або ти робиш те, що вже було записано і придумано багато разів задовго до тебе. І тоді ринок завжди буде тобі складним, аудиторія – невдячною, а ЗМІ – зневажливими та чужими", - додала вона.

Нагадаємо, Макс Барських зізнався, як відпочив з красунею в нічному Парижі: "Дізнавалися один одного"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських оновив імідж і розповів про страшне випробування: "Дуже боляче"

Знай.ua писав, Макс Барських показав, як готовий любити красуню через всіх жінок, які поїхали: "У розлуці"