Відома українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Анна Різатдінова любить радувати свою віддану аудиторію цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 160 тисяч людей.

Анна Різатдінова з нагоди міжнародного свята Хеловіна, яке щорічно відзначається в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, зняла тематичний і досить моторошний відеоролик, немов із хорор фільмів про вигнання бісів.

Скріншот з Instagram, Анна Різатдінова
Скріншот з Instagram, Анна Різатдінова

Артистка обрала відповідне місце і освітлення, що було чітко видно силует її фігури, а після початку вигинатися в різні боки і виконувати рухи тіла. Картина виглядала справді зловісно.

Також вона вирішила поцікавитися у шанувальників, який фільм є для них найстрашнішим. Проте відповіді були практично однакові – багато хто згадав 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Життя з 24 лютого – це найстрашніший фільм жахів для кожного українця", "Так, це правда, життя з 24 лютого суцільний жах, сьогодні 12 годин не було світла та води, біля вікон летять ракети", - пишуть фанати Різатдінової.

Коментарі - instagram.com/anna_rizatdinova/
Коментарі - instagram.com/anna_rizatdinova/

Раніше ми писали про те, що Анна Різатдінова розповіла, як у неї з'явилася фобія після "тестів на витривалість" від батька: "Змушував мене..."

Як повідомляв Знай.ua, олімпійська чемпіонка Анна Різадінова підказала, чим зняти стрес: "На фотку дивлюся хочу..."

Також портал Знай.ua писав, що Анна Різатдінова з "Танців із зірками" зізналася, що залежна і колись потребувала допомоги спеціаліста: "Щодня борюся"