Про це пише Стіна .

Тепер артист вирішив провести несподіваний аукціон: співак продасть Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі, який багато років тому купив. Така інформація з'явилася на офіційній сторінці Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко виставив на аукціон Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк'юрі їздив до останніх днів життя. Відомо, що цей аукціон буде проведено 5 листопада у Лондоні. При цьому організатори не роблять внесків, а це означає, що всі 100 відсотків прибутку підуть на добру справу. Стало відомо, на що саме артист хоче зробити внесок.

Як виявилось, виручені кошти з продажу унікального автомобіля Андрій Данилко передасть на те, щоб була безоплатна допомога в Україні за новітніми медичними стандартами для дорослих та дітей, які постраждали внаслідок війни. Це буде перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Відомо, що для будівництва реабілітаційного центру вже залучено велику команду. Раніше проект уже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер.

Варто зазначити, що давно в інтерв'ю Андрій Данилко розповідав, що колись купив цей Rolls-Royce, бо є фанатом легендарного співака Фредді Мерк'юрі. Однак так вийшло, що досі в Україну артист цей автомобіль не міг перевезти. Раніше він хотів передати його до музею гурту Queen, але тепер вирішив, що зараз потрібна допомога Україні.