Відомий український артист, який нещодавно пережив розлучення з Надею Дорофєєвою і будує нове кохання з Дашею Кацуріною, Володимир Дантес вирішив знову прокоментувати своє особисте життя. Усі давно заплуталися хто з ким, і він вирішив внести якусь ясність.

Зробив він це у новому сюжеті програми "Життя відомих людей", де регулярно розповідають деякі подробиці з життя наших та світових знаменитостей. Іноді це ексклюзивні факти.

Ще менше двох років тому в родині Володимира Дантеса все було чудово: любляча дружина, найкращий друг та його хороша подруга Михайло та Даша Кацуріни жили по сусідству, а кар'єра успішно йшла вгору.

Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої
Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої

2022 вніс свої корективи. Розлучення, зрада від друга і нові стосунки з колишньою сусідкою. При цьому, як виявилося, роман Наді та Михайла став повною несподіванкою для нього, і він сам був би не проти дізнатися подробиці з перших вуст. З найкращим другом їх теж нічого більше не пов'язує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Спочатку після розлучення вони продовжували спілкування, але потім шляхи розійшлися.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram
Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

"Взагалі ніякі стосунки. Мені немає жодного сенсу з ним спілкуватися. Ми не проводимо час разом ніколи. Я все чекаю, коли запитають. Ну, закохалися. Але цікаво подробиці. Мені самому цікаво. Я просто хочу дізнатися, а як це сталося, а коли. Закохалися. Вау! Супер. Ну-ну", – емоційно відповів співак.

При цьому, як зазначив далі артист, він мав би зовсім інше ставлення до того, що відбувається, якби вони прямо сказали про це йому, а не через чутки та спільних знайомих. Таке приховування відносин дуже засмутило його, тому й говорити тут вже нема про що.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

"Я не люблю лицемірство та скритність. Я завжди говорив, коли люди недомовляють, – це неприкольно. Але це моя проблема. Мені неприємно все, що сталося. Точніше, не все що, а як. Тут я хочу наголосити. І що після цього Але це на совісті. Я чекаю, коли всі розкажуть, що, як. Запрошуйте Надю та Мишу, нехай усе розкажуть. Це ж цікаво", - сказав Дантес.

Зараз Володимир Дантес у нових відносинах, і його обраницею стала Даша Кацуріна. У мережі вже жартують, що дружити парами буває дуже небезпечно, адже це призводить до обміну дружинами.

Нагадаємо, що Вова Дантес зворушився історією українки, яка втратила близького і попросила допомоги

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва відростила Михайлові Кацуріну "шевелюру", але шанувальники все ще сумують за Дантесом.

Також Вова Дантес нагадав, що творять з дітьми в католицькій церкві при Франциску, який захищає росію .