"Величне століття", безсумнівно, один із улюблених серіалів сучасних українок, деякі телеканали транслюють його вже вкотре поспіль.

І все одно, навіть знаючи напам'ять усі сюжетні повороти, раз у раз, гортаючи канали, чіпляєшся поглядом за розкішні костюми, переймаєшся емоціями якоїсь зі сцени і вже не можеш зупинитися, доглядаючи серію до кінця.

Як відомо, і в самому серіалі, і на знімальному майданчику не вщухали пристрасті, як виявилося днями, вони не вляглися і зараз. Так, у турецьких ЗМІ активно обговорювали висловлювання продюсера серіалу "Величне століття" Тимура Савжді. Він дав інтерв'ю YouTube-каналу Simge Fıstıkoğlu, де, окрім іншого, розповів про непрофесіоналізм актриси, яка зіграла роль Гюррем-султан, Мерьєм Узерлі. Актриса покинула проєкт напередодні останнього сезону, і її довелося замінити, що негативно вплинуло на рейтинги кінокартини.

Мер'єм Узерлі instagram.com/meryemuzerlimeryem
Мер'єм Узерлі instagram.com/meryemuzerlimeryem

[quote author=""]"Вона підставила всю команду, зіпсувала всю роботу. Це було так несподівано. Зазвичай у подібних ситуаціях у мене витримка серійного вбивці, але ця історія стала винятком", - розповів продюсер серіалу про роботу з Мер'єм. quote]

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Несподівано у суперечку вирішила вклинитися актриса, яка грала одну з головних суперниць Хюррем-султан у гаремі – наложницю та фаворитку султана Фірузе. Джансу Дере заявила, що підтримає слова продюсера Савджі, щоб він не говорив.

Cansu Dere, instagram.com/cansudere
Cansu Dere, instagram.com/cansudere

Очевидно, через стільки років після зйомок між актрисами та за межами знімального майданчика залишаються натягнуті стосунки.

Нагадаємо, що Бурак Озчівіт з "Величного століття" зіпсував свою репутацію, приїхавши до Москви - українці в сказі.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала справжню ніжність: султан Сулейман був би в захваті.