Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна опублікувала неймовірне відео, де вона перетворюється на розкішну красуню всього за один "чих". Ведуча використовувала спеціальний перехід. Спочатку вона показала себе без макіяжу, трохи втомлену, але потім була на марафеті.

Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube

Також артистка повідомила, що потихеньку повертається до звичного життя, яким воно було до війни з росією. За два тижні вона була на дев'яти зйомок, але це її явно втішило.

Маша згадує про трагічні події, коли бачить знайомі місця без світла, читає новини чи чує тривогу, але все одно їй вільно у рідній Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я ніби в моєму довоєнному житті.. Поки не лунає тривога, поки не виходжу на темні вулиці, і поки не відкриваю новини… І тим не менш моя Україна - це ковток повітря", - написала Маша Єфросиніна.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна забирає українців на "світлу" сторону: "Тебе не видно..."

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна пояснила, що може врятувати жінку від домашнього насильства: "Бажання уникнути аб'юзера"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна розповіла, як завдяки Поляковій перестала зриватися на сина та плакатися чоловікові: "Сірена в голові"