Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська знову порадувала шанувальників гумористичним відеороликом і коротко описала в ньому те, що зараз відчувають практично всі українці.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Артистка знайшла, як оригінально відповісти на просте запитання: "Як ти?". Без матюків, хай і неповноцінних, не обійшлося. Видно було, що вона у піднесеному настрої, а кадри знімала в машині.

"Все х*йобре", - сказала Оля Цибульская.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фанати без розуму від гумору зірки і не втомлюються дякувати їй за гарний настрій. Також деякі думають, що Цибульська вигадала непоганий тренд для українців - "Х*йобрий день".

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Співачка Світлана Тарабарова, яка була у складі гурту "Real O", також оцінила відео колеги, а ще звернула увагу на її незвичайні блакитні сережки, схожі на дзвіночки.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська з санками та температурою зраділа робочому ліфту: реалії українців у 2022 році

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська допомогла дівчатам розібратися, що обрати - серце чи гаманець: "Купить тобі діаманти..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська зізналася, що довгі прелюдії жінкам після 30 вже не актуальні: "Чи добре одразу, чи злазь"