Відома українська співачка Оля Полякова під кінець року вирішила розповісти на всю країну про свої гріхи. За який вчинок їй соромно досі.

Минулого року Оля Полякова за лаштунками святкового шоу відверто розповіла, яка новорічна ніч запам'яталася їй на все життя.

"Королева ночі" тоді зізналася, що Новий 2022 планує зустрічати на сцені, адже це вже традиція, але так було не завжди.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Коли я ще не була такою великою зіркою, відзначала Новий рік вдома з чоловіком та дочкою Машею, а всім друзям сказала, що в мене робота. Усім збрехала. Люди дзвонили, щоб привітати, а я не відповідала, бо мене не повинно бути вдома" , – поділилася Оля Полякова з журналістами каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Вона так хотіла завжди працювати в новорічну ніч, що прийшла до вигадок, які й зробили її успішнішою. Вона завжди каже, що самі люди будують своє щастя, і формують своє майбутнє. Тоді це було останнє свято, яке вона зустрічала вдома, а далі пішли гастролі та концерти.

Оля Полякова із дочками. Фото: скрін youtube
Оля Полякова із дочками. Фото: скрін youtube

Через роки їй звичайно хотілося б трохи сімейного свята, але поки що такої можливості немає. А випадок, який з нею стався в один із Нових років, згадує досі, адже це дуже смішно і геніально.

"Розумієте, я не хотіла обманювати людей, просто мені так хотілося концертів. Навіть Віктор Павлік співає, а я вдома сиджу. Ну, що це таке?" - Сміючись, розповіла зірка.

Нагадаємо, що Олег Винник зізнався, що в нього нічого не виходило з Олею Поляковою: "Я її нагодував і ми...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова відпалила з фанатками Артема Пивоварова і не стрималася під сценою: "Люблю та бажаю".