Популярна українська співачка, часта гостя всіляких телевізійних та мережевих розважальних шоу, а також улюблена мільйонами телеведуча Тіна Кароль одного разу прийшла в гості до програми "Зірковий шлях" та розповіла про особисте життя, подорожі та стосунки із сином.

Однак одного разу мова пішла про те, чого її навчили під час зйомок кліпу "Подвійний рай". Найцікавіше те, що Тіна навчилася стріляти.

Про це стало відомо завдяки невеликому уривку з інтерв'ю Тіни Кароль для програми, яка вже є у мережі YouTube.

"Вмію стріляти. Я цьому вчилася влітку. Навіщо? Просто так! Це якийсь новий драйв, адреналін", - заявила Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В інтерв'ю Тіна Кароль розповіла, що для нової роботи артистка навіть навчалася стріляти з пістолета, у чому їй допомагав професійний коуч, який був на майданчику. Співачка повзала перед камерою, виконуючи незвичайні рухи, та роздягалася під штучним дощем.

Тіна Кароль, фото: Telegram
Тіна Кароль, фото: Telegram

Варто нагадати нашим читачам, що ще восени позаминулого року Тіна Кароль представила кліп на пісню "Подвійний рай". Це лірична композиція, в якій співається про закохану пару, що ревнує один одного. У відеоролику артистка постала у абсолютно новому образі — білявкою з чубчиком. Приглушене світло, чуттєва мелодія, балет та зброя надають кліпу атмосферності.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зруйнувала "рабство", змішавшись із простими українцями під прапором: "Обов'язково...".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль показала всім свій смуток, згадавши про кохання: "Розум, с*кс, ніжність".