Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару почула несподіване "послання" у треку реперші Alyona Alyona. Про це вона повідомила у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару має численну армію шанувальників, серця яких завоювала завдяки участі у низці популярних проєктів. Зірка завжди відкрита у спілкуванні й часто радує ефектними кадрами зі свого життя, і навіть ділиться тим, що у душі.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

На цей раз Ірина Сопонару зробила досить незвичайну публікацію. Так, актриса поділилася бекстейджем зі зйомок кліпу реперші Alyona Alyona. Виконавиця швидко читає текст треку на камеру та слова дуже складно розібрати.

Сторіс Ірини Сопонару. Фото: скрін instagram
Сторіс Ірини Сопонару. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щоби Сопонару мала дітей??? Чи почулося?", - розповіла актриса, що почула у пісні.

До речі, якщо прислухатися, то з далеких справді можна почути щось схоже. Звичайно таких слів у треку немає, мабуть, просто випадково вийшов такий звуковий ефект.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, красуні з "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук зарядили українців новорічним позитивом: "Правильна енергія".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила ідеальними формами у білому платті: "Вбивча краса".