Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Alyona Alyona нещодавно повідомляла, що збирається влаштувати дектокс від соціальних мереж і на якийсь час пропасти з радарів, але з нагоди Різдва все ж таки вирішила написати пост. Співачка відзначила це свято у колі найрідніших людей і розповіла, як це важливо.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

"Ще з юнацьких років в мене з'явилася традиція — святкувати Новий Рік десь в іншому місті або місці, а на Різдво обов'язково повертатися до батьків. Мені хотілося, щоб це стало назавжди сімейним та традиційним святом", - написала вона.

Традиція у сім'ї зірки дотримується вже багато років. Вони разом готують стіл до великого свята, відзначають його та загалом проводять час душевно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Їй хочеться, щоб це тривало й надалі, хоча розуміє, що не всі українці мають таку можливість через війну з росією.

"Я знаю, що цей рік змінив нас усіх. В багатьох людей змінився склад сім'ї, в когось вона стала більшою, а в когось, на жаль, меншою. Але я хочу побажати всім, щоб при будь-яких обставинах сімейне тепло і затишний сімейний вогонь завжди був з вами і з року в рік передавався від старшого покоління до молодшого", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona повернулася в Україну і зіткнулася з новими випробуваннями блекауту: сусіди налякані, а одяг все ще брудний

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona розповіла про тяжку хворобу, сльози та жалість до себе: "Життя ставить підніжку"

Також портал Знай.ua писав, що декілька чоловіків мало не схопили Alyona Alyona в душі, шторка ледве врятувала: "Ріються у твоїй білизні"