Жінка одружилася зі своїм улюбленим учителем зі школи — Мішель, з якою у них різниця у віці 25 років.

Моніці 32 роки, а Мішель 57 вона викладала науку в навчальному закладі. Вони вперше зустрілися у 2004 році. Через 16 років від того моменту Моніка сиділа в соціальній мережі Facebook, шукаючи, як живе її колишня наставниця. Про це повідомляє Daily Star.

Michelle Foster, Monica Ketchum, фото: Instagram
Michelle Foster, Monica Ketchum, фото: Instagram

Спочатку вони були друзями, але невдовзі виникли романтичні почуття - незважаючи на те, що їх "щодня кілька разів приймали за матір та дочку". Ігноруючи щоденні образи в інтернеті, пара побралася восени 2022 року. Одружилися вони на початку цього року і кажуть, що зараз щасливі, ніж будь-коли.

"Коли Моніка вперше зв'язалася зі мною, я завжди була готова підтримати колишніх учнів, тому я була дуже рада знову зв'язатися. Коли ми зблизилися, я хвилювалася через різницю у віці і через те, як ми вперше зустрілися, але я мала відпустити все це", - зізнається Мішель.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Michelle Foster, Monica Ketchum, фото: Instagram
Michelle Foster, Monica Ketchum, фото: Instagram

Їхнє весілля відбулося на пляжі. Моніка зараз працює водієм шкільного автобуса. І варто зазначити, що вона була "зразковою" ученицею, як згадує Мішель. Дівчинці тоді було лише 13 років, у 7 класі.

Нагадаємо, 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок"

Як повідомляв "Знай.uа", блогерку посадили на 2 роки просто за те, що вона поїла: відео образило багато людей

Знай.uа писав, разом ходять у паб і сплять в одному ліжку: чоловік приручив домашню індичку, називаючи її "своєю дитиною"