Анна Богдан - переможниця романтичного шоу "Холостяк-11", під час якого їй вдалося заволодіти увагою Михайла Заливака.

Проте їй вдалося побудувати з ним подальші міцні відносини. Тому зараз вона радіє життям без нього, хоч і з іншим чоловіком. Про що періодично нагадує на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 200 тисяч людей. Ганна не соромиться своєї сексуальності, вона демонструє дедалі нові кадри з фотосесій.

Анна Богдан. Фото: Instagram
Анна Богдан. Фото: Instagram

"Щось я скучила за довгим волоссям", - пише Анна Богдан у свіжій публікації.

Ці слова пояснюють, що кадри вона виставила архівні. У неї зараз трохи коротше волосся, тому можливо в найближчому майбутньому варто чекати на схожу фотосесію. Перед об'єктивом вона постала у чорній сукні з вирізом у зоні декольте, що триває до плеча.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Одна рука повністю покрита рукавом, на іншій же "рукавичка", яка покриває і пензель у тому числі. Ці кілька кадрів дозволили дівчата похвалитися стрункими ніжками. Зараз вона продовжує заняття у спортзалі, тому іноді може показати себе і у трусиках.

Нагадаємо, Ганна Богдан вирішила розповісти правду про шоу "Холостяк": Заливако йшов о 2 годині ночі, а редактори не пускали людей

Як повідомляв "Знай.uа", екс-конкурентка Юлі "Зайчики" Бельченко Ганна Богдан переконана, що манікюр допоможе українцям у війні: "Однозначно, так"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяк-11" Ганна Богдан показала Мишу Заливако і сказала, ким захоплена тепер: "Якщо на душі порожнеча..."