Вважається, що завдяки певним змовам, людина може залучити в своє життя удачу і дивовижним чином усі його справи будуть складними.

А успіх буде йти крок за крок з ним. Як зазначається, це замовляння потрібно читати між 00:00-03:00 у неділю і виключно на місяць, що росте.

Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість
Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість

Крім того, читати потрібно, дивлячись на себе в дзеркало, а то, у свою чергу, має висіти на стіні або хоча б бути спирається на стіну. І в жодному разі воно не повинно стояти на столі.

Замовляння, щоб завжди щастило

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

"Бабо-чаклунко, та, що в труні лежить і свою труну стереже. Ти ходила по землі сміливо, ти вершила свою чаклунську справу. Щастя збирала і у людей відбирала, удачу крала і собі дарувала, Подаруй мені, мертв'ячко, удачу.

Дай мені, чаклунко, щастя на додачу. Заповідаю тобі сороковий псалом і псалом сорок перший та з чорної магії перший. Забираю в тебе удачу та щастя на додачу. Амінь. Амінь. Амінь."

удача, фото pixabay
удача, фото pixabay

Після того, як ви прочитали це замовляння, потрібно обов'язково вийти на пішохідне перехрестя і зробити відкуп 13 грошовими одиницями (монети по 1).

У цей момент також треба подумки подякувати вищим силам за допомогу. Потім кинути правою рукою через ліве плече гроші зі словами "оплачено". Тепер треба йти, не повертаючись і ні з ким не розмовляючи.

Нагадаємо про числа, які приваблюють гроші: як дата народження впливає на ваш матеріальний стан.

Раніше ми повідомляли, що під час сварки побажали смерті: потужна "протиотрута" від чорноротих людей.