Василь Вірастюк - відомий український актор, народний депутат і, що найголовніше, "Найсильніша людина Миру" (2004).

Його кар'єра у політиці розпочалася зовсім недавно, у 2021 році, коли Президент Володимир Зеленський особисто запропонував йому балотуватися у нардепи на довиборах на Прикарпатті.

Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube
Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube

Є деякі дані, виходячи з яких відомо про розлучення одразу 12 народних обранців за час повномасштабної війни, з 24 лютого 2022 року. Це стосується і тих відносин, які тривали не один, не два та не п'ять років. Це торкнулося й Василя Вірастюка, який розійшовся із другою дружиною Інною. Хоча Печерський районний суд дав їм два місяці на примирення.

За час їхнього сімейного життя у них народилося двоє синів. А зараз жінка вже стягує з Вірастюка аліменти, вимагаючи якнайбільше грошей на дітей. Якщо спочатку Інна вимагала платити 40 тисяч гривень (на кожного із синів), після того, що він нібито її не підтримував і не забезпечував дітей, поки вони були за кордоном від початку війни. Вона зазначила, що 10-15 тисяч гривень на місяць потрібні лише на те, щоби діти займалися англійською мовою, математикою, танцями. На харчування йде 20 тисяч гривень, на одяг та взуття близько десяти тисяч гривень – за її словами, діти швидко ростуть.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube
Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube

Гроші потрібні і на кишенькові витрати синів, тож жінка навіть подала копію електронної декларації Василя Вірастюка, де вказано, що в нього було близько 300 тисяч доларів на той момент. Але народний депутат пояснив, що цих грошей уже немає, а зарплата у ВРУ складає близько 33 тисячі гривень.

У результаті його зобов'язали платити 1/3 від доходів утримання двох синів до їх 18-річчя.

Нагадаємо, Василь Вірастюк розповів про поїздку до Донецької області: найскладніше

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Вірастюк звернувся до українців із важливою заявою: жодних грошей

Знай.uа писав, Василь Вірастюк зізнався у тяжкій залежності, з якою не в силах впоратися: "Вже просто не можеш без цього"