Закохану парочку можуть ув'язнити на 12 місяців після того, як жінка почала орально задовольняти чоловіка в черзі біля м'ясного прилавка в супермаркеті.

Шокуючі кадри зафіксували на камеру відеоспостереження в одному з магазинів міста Жагуаріайва, Бразилія. Інші клієнти дивилися на них з подивом, коли чоловік несподівано розслабив пояс шорт, щоб, схоже, дозволити своїй подрузі дістатися його "причинила". Про це повідомляє Daily Star.

Інтимні ласки у черзі, фото: CEN
Інтимні ласки у черзі, фото: CEN

Потім він дістав свій пеніс, жінка в топі та джинсових шортах присіла і взялася за справу. За кілька хвилин їх перервали двоє чоловіків, які були поряд. Вони попросили їх припинити цей процес, але пара, здається, не хвилювалася. Однак інтимний момент тривав лише кілька секунд.

Жінка невдовзі ніби намагалася вдати, що нічого не сталося, і ніяково відійшла від чоловіка. Запис передано поліції, яка тепер розслідує інцидент через його популярність у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Невідомо, чи встановила поліція особи парочки, але щойно їх ідентифікують, вони ризикують провести за ґратами 12 місяців.

Інтимні ласки у черзі, фото: CEN
Інтимні ласки у черзі, фото: CEN

Також невідомо, чи купила внаслідок пари щось у м'ясному відділі. Місцеве видання BNT стверджує, що "місцева громада" "обурена" подією і допомагає у пошуках парочки. Важко їх знайти не буде, бо в цьому місті мешкає всього близько 35 тисяч людей.

Нагадаємо, 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок"

Як повідомляв "Знай.uа", вчителька збувала наркотики, як у серіалі "На всі тяжкі", але хоча б не школярам: тепер на неї чекає в'язниця

Знай.ua писав, з копа в гарячу модель для дорослих: через 14 років роботи в поліції 37-річна жінка знайшла своє "покликання"