Для всіх наших читачів, щоб трохи відволіктися від постійних новин про зростання тарифів і цін, є цікава історія про те, які бувають "гіркі" романтичні історії. З Волинської області, можливо, навіть із міста Луцьк, прийшла доволі неоднозначна новина про те, як молоді люди ходять сьогодні на побачення.

Житель Волинської області, хлопець 28 років написав заяву до поліції на дівчину, яка втекла просто з побачення. А проблема у тому, що дівчина не захотіла платити за рахунок.

Про цю історію зараз гудуть усі соціальні мережі, також на неї звернув увагу експерт з питань комунальних послуг Олег Попенко, який знає, що за такі гроші, що були "проїдені" у ресторані, можна сплатити кілька квитанцій.

Публікація Олега Попенка, скріншот: Telegram
Публікація Олега Попенка, скріншот: Telegram

Деталі цієї історії виглядають так, 28-річний хлопець познайомився з дівчиною в інтернеті. Пара пішла на побачення у кафе, і все було добре доти, доки їм не принесли рахунок – на 4000 грн.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Ресторан, скріншот відео
Ресторан, скріншот відео

Коли дівчина запропонувала розділити рахунок, хлопець відмовив – більшість позицій замовила вона. Панночка вирішила, що на цьому їх короткострокові відносини добігли кінця і пішла. Хлопець же зателефонував до поліції.

Нагадаємо, одружилася зі своєю вчителькою, але спочатку закінчила школу: жінку не збентежила 25-річна різниця у віці.

Раніше повідомлялося, 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок".

Також, хлопець втік від дівчини зі побачення через її неприємну звичку: він її попереджав.