Астрологи розповіли, як зустрічати Новий 2024 різним знакам зодіаку.

Наступного року кожен має змогу досягти будь-яких цілей. Однак для цього слід добре підготуватися та бути уважним.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Перекладаємо гороскоп для різних знаків зодіаку, котрий зможе прояснити, як зустрічати Новий рік Дракона.

  • Зустрічати новорічне свято Овну можна з усім шиком, як і любить. Ваш колір – червоний. Його можна використовувати як в оформленні будинку, так і в костюмах.
  • На Тельців чекає запекла боротьба за все, що вам хочеться отримати в житті. Зробіть акцент на вбранні та прикрашанні житла, нехай все буде у найрозкішнішій манері.
  • Соковиті та ароматні апельсини... На столі біля Близнюків мають стояти ці фрукти. Адже китайською «апельсин» означає «золото», а в новорічне свято він - символ цього металу.
  • Ракам слід викласти апетитну тушковану качку з квасолею та в малиновому сиропі, на блюдо.
  • Лев зможе влаштувати справжній карнавал, шикарний бенкет і почастувати всіх смачними стравами. Тому фахівці радять розбиратися з готуванням.
  • Для Терезів радимо максимально підготувати своє житло, воно має бути ідеально прибране та затишне. Це запорука успіху.
  • Скорпіону слід здивувати гостей своїм приготуванням. Купуйте приправи, зелень та всілякі добавки для приготування соусів.
  • Як зустрічати 2024 рік земному знаку Козорога? Головне - взяти він роль організатора і проявити максиму ініціативи. Астрологи зазначають, що представникам цього знака треба бути романтичними у святкову ніч та випромінювати привабливість.
  • Стрільцеві бажано не вирушати в далекі країни, а провести свято у колі близьких.
  • Як зустрічати рік Дракона повітряному знаку Водолію? Той, хто любить експерименти та таємниці, може здивувати гостей незвичайними подарунками.
  • Ось уже в кому чаклунства та уяви чимало, так це в Рибах. З простої речі вам судилося створити шедевр. З цієї причини фахівці радять продумати, як проходитиме свято до дрібниць.

Новий рік, фото: Знай.ua
Новий рік, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Водолії не дивні, Близнюки не байдужі, а Скорпіони не справжнє зло: стереотипи і правда про всі знаки Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.