Хлопець був стривожений і шокований, виявивши рибу з повним ротом "людських зубів", причому масивна тварина виявилася рекордсменом.

38-річний Браян Саммерлін, ловив рибу в Танжер-Саунд біля американського штату Меріленд, коли він упіймав рибу, яку він і не сподівався побачити там. Моторошна риба не схопила пару зубних протезів, але блиснула усмішкою своєю дивною генетичною властивістю.

Риба-вівчарка, фото: Pen News/Браян Саммерлін
Риба-вівчарка, фото: Pen News/Браян Саммерлін

Риба-вівчарка, яку важко спіймати і яка відома тим, що краде у рибалок наживку, виявилася Браяном, що попалася на гачок. Можливо, йому хотілося б, щоб він не помітив звіра, оскільки його дочка захотіла "зберегти зуби" для зубної феї. З того часу рибалка назвав дивовижну рибу унікальною знахідкою. Він розповів, як приятель допоміг йому зловити дивного звіра під час риболовлі.

Браян сказав: "Це дивовижні риби, які пристосувалися до їжі, яку вони їдять. У них є передні зуби, які можуть відкушувати черепашок з будь-якої підводної структури. У них також є корінні зуби у верхній та нижній частині рота, щоб роздавлювати ракоподібних. Моя дочка хоче зберегти зуби, щоб покласти їх під подушку для Зубної феї, тому що вони виглядають так само, як людські зуби... На щастя, мій друг Кріс порадив мені зменшити опір, щоб риба не зірвалася з волосіні. близько 25 фунтів опору, так що це було трохи стресово.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Риба-вівчарка, фото: Pen News/Браян Саммерлін
Риба-вівчарка, фото: Pen News/Браян Саммерлін

З того часу пану Саммерліну приписують затримання рекордної риби. Приголомшлива риба вагою 16,6 фунтів, яку впіймав Брайан під час своєї подорожі, побила раніше встановлений рекорд вилову в Меріленді в серпні 2020 року, вага якого склала 14,1 фунта. Рибу зважували після улову в Kool Ice and Seafood.

Нагадаємо, що 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок".

Раніше ми повідомляли, що блогерку посадили на 2 роки просто за те, що вона поїла: відео образило багато людей.