Жовтень обіцяє бути дуже цікавим місяцем з погляду планетних розташувань та двох затемнень.

І якщо з астрологічними гороскопами на другий місяць осені ми розібралися, то з Таро-гороскопом тільки доведеться. Давайте перейдемо до нього просто зараз.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Freepik
Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Freepik

Овен (21 березня - 19 квітня)

Карта Таро: Королева Чаш

Для Овнів жовтень обіцяє бути теплим та солодким місяцем, наповненим легкістю та радістю. Ваше головне завдання на цей період — навчитися виявляти свої емоції та бути ближчими до оточуючих. Вас притягують як магнітом, всі прагнуть вашої уваги та розуміння. Цього місяця ви можете стати справжніми психологами для інших, але не забувайте приділяти увагу собі.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Телець (20 квітня - 20 травня)

Карта Таро: Принц Жезлів

Тільці чекає справжній вогняний жовтень, сповнений енергії та бажання досягти всього відразу. Ви відчуватимете в собі незмовну міць, бажання працювати, відпочивати, втілювати свої ідеї. Однак, щоб досягти своїх цілей, вам знадобиться терпіння та фокусування на одній меті.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Карта Таро: Занепокоєння (5 дисків)

Для Близнюків весь жовтень буде зосереджено на фінансових питаннях. Нестійкість доходів та фінансова нестабільність можуть викликати у вас занепокоєння. Важливо уникати сумнівних фінансових авантюр цього місяця і не брати на себе зайві фінансові зобов'язання.

Карти таро, фото: вільне джерело
Карти таро, фото: вільне джерело

Рак (22 червня - 22 липня)

Карта Таро: Принцеса дисків

Раки мають стабільний і розмірений жовтень, наповнений приємними очікуваннями. Ваші давні ідеї та плани почнуть втілюватися в життя. Важливо пам'ятати, що результати прийдуть не миттєво і вам слід діяти в комфортному для себе темпі. Складіть план, думайте про те, як розвивати та вкладати ваші ідеї, і ви отримаєте бажані результати.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Карта Таро: Смерть (Старший Аркан)

Левам пророкується місяць змін та трансформацій. Це час для перегляду ваших ідей, мрій і навколишнього середовища. Деякі речі, які раніше приносили радість, можуть не діяти. Жовтень закликає вас переосмислити свій життєвий шлях та вибрати нові цілі.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Карта Таро: Невдача (7 дисків)

Для Дів жовтень буде часом опрацювання старих образ та невдач, які можуть обтяжувати вас і заважати втіленню нових ідей. Пам'ятайте, що помилки минулого — це досвід, і чим більше ви робите уроків з них, тим вища ймовірність успішних результатів. Не бійтеся йти вперед і використовувати свій досвід на благо майбутнього.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Карта Таро: Верховна Жриця (старший аркан)

Для Терезів жовтень надає можливість споглядання та прийому подарунків долі. Будьте відкритими до нових знайомств, пропозицій щодо роботи та життєвих подій. Довіряйте своїй інтуїції та не піддавайтеся страхам. Ваші бажання вичерпуються лише у межах вашої власної впевненості.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Карта Таро: Рівновага (Старший Аркан)

Для Скорпіонів жовтень буде сповнений важливих подій та викликів. Вам потрібно буде звернути увагу на свої внутрішні відчуття та знайти внутрішню стійкість. Це допоможе вам вирішити спірні питання та конфлікти як з іншими, так і із собою. Дійте впевнено та послідовно, не боячись взяти на себе відповідальність за свої дії.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Карта Таро: Колісниця (Старший Аркан)

Стрільцям чекає насичений місяць, повний подій та викликів. Важливо зберегти терпіння та фокусування на цілі. Можливо, результати не будуть приходити миттєво, але ваша наполегливість та впевненість приведуть вас до успіху. Не допускайте, щоб зовнішні фактори відволікали вас від ваших цілей.

Карти таро, фото: вільне джерело
Карти таро, фото: вільне джерело

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Карта Таро: Зірка (Старший Аркан)

Козорогам випала тузова карта, що вказує на важливість їхніх дій у жовтні. Все, що ви задумаєте, буде здійснюватись легко, завдяки вашій харизмі та підтримці долі. Це ідеальний час для того, щоб побачити світ і проявити себе. Не пропустіть свій шанс і дайте світові побачити вас у всій красі.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Карта Таро: Принцеса Жезлів

Для Водоліїв жовтень буде чудовим місяцем, щоб виразити себе та піти на ризик. У відносинах ви будете сповнені пристрасті та бажання вийти за рамки звичного. У роботі потрібно виявити наполегливість та рішучість.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Карта Таро: Завершення (4 жезли)

Для Риб жовтень обіцяє стабільність та закріплення досягнень. Це чудовий час для продовження роботи над своїми цілями та ідеями. Важливо підтримувати баланс між бажаннями та реальністю, і не втрачати важливих можливостей, які можуть з'явитися в цей період.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що Водолії не дивні, Близнюки не байдужі, а Скорпіони не справжнє зло: стереотипи і правда про всі знаки Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.