У свій час буквально всі дивилися популярний серіал про циган "Кармеліта".

Звичайно ж у 1 сезоні, коли головна героїня віддала перевагу слов'янину Максиму, а не красеня-цигану Міро багато її не розуміли і це логічно. Як же зараз виглядає актор, який зіграв нареченого Кармеліти?

Олександр Суворов (Міро), кадр із серіалу "Кармеліта"
Олександр Суворов (Міро), кадр із серіалу "Кармеліта"

Актор Олександр Суворов так гарно зіграв свою роль і так виглядає, що можна подумати, що він чистокровний циган, але це зовсім не так. Ця роль відкрила Суворову дорогу у велике кіно. Він взяв участь у великій кількості проектів, дубляжів тощо.

У серіалі Суворов зумів показати глядачеві не лише гарного та привабливого, але ще й дуже благородного цигана.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

З того часу минуло вже 18 років і Олександру вже 43. За цей час актор сильно змінився зовні. На даний момент у Суворова коротка стрижка та невелика щетина. Також він дуже любить спорт і віддає перевагу активному способу життя. Таким чином він чудово тримається в хорошій формі.

Олександр Суворов (Міро), фото із соцмереж
Олександр Суворов (Міро), фото із соцмереж

Актор продовжує зніматися в кіно та грати у театрі, часто публікує свої нові фото та відео. От тільки від колишнього красеня Міро не залишилося й сліду. Суворов більше не носить довге волосся. За минулі роки він помітно постарів і обзавівся сивиною.

Олександр Суворов (Миро), фото із соцмереж
Олександр Суворов (Миро), фото із соцмереж

Артиста дуже затребуване на театральній сцені. Відомо, що зараз він задіяний у багатьох постановках циганського театру "Ромен". Також Суворов заробляє життя тим, що проводить різні заходи. Наразі актор перебуває у другому шлюбі з журналісткою Катериною, який сам називає щасливим.

Нагадаємо, що Кармеліта Юлія Зіміна зізналася, як втратила батька під час "Танців із зірками": "Поховала та повернулася".

Раніше ми повідомляли, що Галина Сергіївна з "Татчиних доньок" назвала війну в Україні нерівним місцем: "Народ любить увагу та показуху".