У понеділок опозиція Меркурія та Нептуна ненадовго зіпсує загальну картину тижня. Більшість з нас будуть розсіяними, незібраними, схильними до нереалістичних планів або очікувань.

Тригон Венери з кармічним Північним Вузлом допоможе досягати своїх цілей тим, хто хоче стати яскравою, творчою та унікальною особистістю. Перехід Меркурія на знак Терезів 5 жовтня ознаменує тритижневий період гармонійного спілкування між людьми. Доброзичливість, ввічливість і тактовність будуть провідними у процесі комунікацій.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овнам рекомендується цього тижня виявляти обережність. Ваша великодушність чи оптимізм може виявитися недоречною. Нерозумно в цей період виявляти наполегливість заради покращення свого професійного підвищення чи особистого статусу, оскільки результат не лише непередбачуваний, а й несприятливий. Можливий розрив із батьком або несподівані зміни, пов'язані з ним. Людей та обставини, з вини яких ви зазнаєте змін і незручностей, не можна використовувати у своїх цілях. Розумніше реагувати стримано і розважливо, з хоч би якими труднощами ви зіткнулися.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нинішні обставини несприятливі для професійного чи економічного статусу Тельців. Невідомо хто чи що стоїть на шляху до вашого успіху в цей період. Задовольніться свідомістю, що всі ваші попередні досягнення збережуться. Однак усі дії, вжиті вами з метою покращення перспектив, у цей час виявляться марними. Оптимізм вичерпається у ситуаціях, що перешкоджають вашому прогресу. Цей період несприятливий для продажу, реклами та далеких подорожей. На якийсь час забудьте про свої прагнення, особливо якщо вони пов'язані з політикою, вищою освітою, літературною творчістю, релігією чи театром.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня особливе значення для Близнюків набувають ваших принципів, пріоритетів і цінностей, а також потенційних перешкод. Можливий конфлікт через ваші колишні дії та погляди, що виникли в результаті помилкової системи цінностей та іншими спілками, романтичними захопленнями, взаємини з жінками, юридичними питаннями та вашою здатністю ефективно взаємодіяти з оточуючими. Вміння скористатися перевагами ситуацій, що виникають, дозволить вам зробити вибір між владою, досягнутою за допомогою руйнівних маніпуляцій, і становищем, набутим завдяки справжньому співробітництву і вірності спільним цілям.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вірність основним цінностям і високим принципам принесе Ракам особливу користь за нинішніх обставин. Інші можливості залежать від вас і ваших намірів. Дружба, партнерство та взаємини з оточуючими набудуть нової глибини. Цього тижня, настане сприятливий період для вашого романтичного партнера, чоловіка та жінок-приятельок, а ви виграєте завдяки їм. Особиста чарівність допоможе вам досягти багато чого. Навіть якщо ви ніколи не вважали себе чарівною людиною, зараз випромінюєте шарм. Ситуації, з якими ви зіткнетеся, або цілі, які ви переслідуєте, зроблять вас більш цікавою та привабливою людиною.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Потужні сили можуть паралізувати дії Львів та перешкодити вашому успішному досягненню мети. Якщо інтенсивну енергію цього періоду направити в конструктивне русло, на вас чекає значний успіх. Швидше за все, цього тижня ви так зосередитеся на помсті або досягненні помилково поставлених цілей, що, зрештою, нічого не досягнете. Взаємини з чоловіками та співробітництво з ними виявлятимуться у силовій боротьбі та фізичному протистоянні. Можлива також фізична маніпуляція або фізичне насильство, і в будь-якій ситуації ви можете відіграти роль винуватця або жертви. Чи не провокуйте подібні ситуації.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дівам доведеться відмовитися від своїх колишніх уявлень, знайти найкращі способи самовираження та ефективніші методи роботи, а також розвинути в собі здатність відокремлювати головне від другорядного. Подолання перешкод та досягнення цілей пов'язане з набуттям навичок спостережливості, зі стриманістю, точністю самовираження та вдосконаленням технічних навичок. У цей період можливі обставини, які допоможуть вам розвинути здатність і рішучість досягати успіху, особливо в таких сферах, як навчання, літературна творчість, комунікації, подорожі, транспорт, комп'ютери, продажі та інші угоди, громадська діяльність та контакти з братами та сестрами.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Перешкоди, що стоять на шляху Терезів цього тижня, можуть бути результатом помилкових фізичних дій. Якщо у фізичному відношенні ви наражаєтеся на оточуючих і себе, вам слід виправити свої помилки. Якщо ви замішані в безчесних діях, надалі їх слід уникати. Порожня трата часу та енергії здатна викликати чимало проблем у цей період. Обставини вимагають застосування ефективніших методів. Ваш дух суперництва та агресивність зросте, і це може означати фізичну боротьбу того чи іншого роду, а також можливість конфронтації у стосунках із чоловіками. Посилення конкуренції може виявитися корисним, якщо воно допоможе вам досягти гідних цілей, про які раніше ви і не мріяли.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо ви хочете привернути увагу оточуючих, ви напевно досягнете успіху у своїх намірах цього тижня. Ваше емоційне життя помітно покращає, але яким чином і наскільки – залежить від конкретних обставин. Наприклад, якщо ви одружені, у вас може виникнути спокуса вступити в позашлюбний зв'язок. Якщо ви неодружені, настав час зробити зусилля і знайти по-справжньому споріднену душу. Поки обставини складаються на вашу користь, зосередьте свої зусилля на домі та сім'ї, взаєминах, що забезпечують емоційну безпеку та підтримку, створення сімейного бізнесу, розвиток творчих здібностей або на більш правильному харчуванні та турботі про своє здоров'я. Цей період сприятливий для матері, інших близьких жінок та дітей у вашому житті. Завдяки їм ви можете отримати удачу.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Досягнення максимального успіху в цей період насамперед залежить від вашого бажання зрозуміти, що відбувається навколо, взяти участь у цих подіях, а також від особистого прагнення успіху. Значний прогрес ймовірний, якщо ви зробите правильний вибір у відповідних галузях, і планомірно добиватиметеся своєї мети. Ваші брати та сестри, сусіди, колеги та знайомі, з якими ви зустрічаєтеся щодня, також отримають шанси на успіх, а їхні вдалі перспективи забезпечать можливість покращити власне становище. Не втрачайте переваги періоду, коли вплив кармічного зв'язку менш відчутний і дозволяє вам діяти відповідно до ваших суджень і уявлень.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Це чудовий період для Козорогів у досягненні та здобутті більшого, динамічного іміджу. Під рукою опиняться кошти для досягнення цієї мети. Вам не знадобиться наполегливо працювати, щоб завоювати успіх і розташування оточуючих, але крім засобів і можливостей ви повинні мати стимул, щоб скористатися своїми ресурсами. Така астрологічна ситуація може зробити нинішні обставини настільки вдалими, що перестанете відчувати тиск чи необхідність знизити рівень своїх запитів. Зрозуміло, може статися і так, що ви вже досягли віку, в якому вдалі обставини не відіграють суттєвої ролі. Окрім забезпечення негайних перемог та удачі, нинішні обставини можуть відіграти значну роль у досягненні влади чи впливу для підтримки чи завоювання успіху в майбутньому.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічна ситуація цього тижня символізує для Водоліїв можливості, пов'язані з вашим емоційним життям і ситуаціями, які врешті-решт призведуть до виконання бажань або вищого рівня емоційного задоволення. Можливі втішніші взаємини в сім'ї, зміни на краще в домашній обстановці, успіхи в сімейному бізнесі і шанс продати або відреставрувати будинок або предмети домашнього побуту. Обставини можуть призвести до кращого розуміння подій вашого дитинства та поліпшення взаємин з матір'ю та іншими жінками, які відіграють важливу роль у вашому житті, а також з дітьми.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Риби прагнутимуть цього тижня до посилення влади та впливу. Якщо ви або ваша сім'я перенесли втрату становища і були змушені почати все заново, обставини надають можливість повернути втрачене. Ваш батько (або його вплив) може відігравати кармічну роль у подіях цього періоду. Хоча вам вдасться розширити сферу свого впливу, занадто серйозне ставлення до себе або перебільшення власної значущості викличе вогонь у відповідь, оскільки цей період вимагає граничної чесності. Якщо ви захопилися ідеями та діяльністю, пов'язаними із соціальною чи релігійною реформою, не забувайте про те, яку загрозу становлять нетерпимість та фанатизм.

Нагадаємо, що Водолії не дивні, Близнюки не байдужі, а Скорпіони не справжнє зло: стереотипи і правда про всі знаки Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.