З Кензі Хант відбулася курйозна, але водночас жахлива ситуація. Під час відпочинку на озері вона впала з човна, а її п'яту точку затягнуло гребним гвинтом. Наслідки були страшними.

20-річній дівчині довелося пролежати у лікарні 18 днів, пише dailystar. Біль після удару мав таку силу, що їй хотілося буквально померти. При цьому ситуація сталася раптово, адже Кензі просто впала з човна, але її затягло вниз, прямо до гребного гвинта, а оточуючі намагалися її врятувати.

"Моя дупа була досить сильно пошкоджена, вона була просто відкрита, я це відчувала, і всюди була кров", - згадала вона.

Кензі Хант, скріншот
Кензі Хант, скріншот

Чоловікові, який допоміг дівчині вийти з води, довелося "збирати її дупу", бо вона була повністю розрізана. Спочатку Кензі подумала, що її ноги паралізовані, але з полегшенням виявила, що пропелер залишив їй синці, але п'ятій точці пощастило менше.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Через травми сідниць Кензі навіть знадобився калоприймач, в який збираються фекалії, що проходять через хірургічно створену стому, але вона вірить, що зможе видужати.

Кензі Хант, скріншот
Кензі Хант, скріншот

Однак медики кажуть, що її м'яз сфінктера "просто зник", а значить, дівчині доведеться носити калоприймач мінімум рік, і не факт, що вона зможе ходити до туалету самостійно. Втім, є прогнози, що Кензі знову зможе сидіти, а попереду на неї чекає довгий шлях одужання.

Нагадаємо, блогерку посадили на 2 роки просто за те, що вона поїла: відео образило багато людей

Раніше ми писали про те, що молода мама спокійно їла з дитиною в McDonald's, як раптом на них вибіг щур: все могло закінчитися плачевно

Як повідомляв Знай.ua, вчителька збувала наркотики, як у серіалі "На всі тяжкі", але хоча б не школярам: тепер на неї чекає в'язниця