Володимир Кличко – відомий український боксер, який закінчив кар'єру після поразки Ентоні Джошуа у 2017 році.

Зараз варто згадати те, що сталося у 2013 році, у Москві – наш спортсмен вийшов на ринг із росіянином Олександром Повєткіним. Одностайним рішенням суддів українець переміг окупанта, але, як виявилося, поєдинок міг зовсім не відбутися. І не просто через те, що вони не змогли б домовитися між собою — журналіст Олександр Біленький заявив, що Володимира Кличка намагалися отруїти просто перед боєм.

Володимир Кличко, фото: Instagram
Володимир Кличко, фото: Instagram

"Якщо ви почуєте, що команда Кличка приїхала до Москви з небаченою кількістю валіз, - це правда. Абсолютно всі продукти, напої вони привезли з собою. Це не істерика, а результат досвіду. У Кличка була історія з Леймоном Брюстером - підписку кров'ю не даю, але відповідаю за слова, що тоді Кличка отруїли. Тепер він був дуже обережний", - заявив журналіст.

Він додав, що таке відбувається постійно. Наприклад, Джон Руїс теж привозив із собою валізи до Берліна перед поєдинком із Миколою Валуєвим.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Володимир Кличко. Фото: скрін youtube
Володимир Кличко. Фото: скрін youtube

"Є п'ять-шість боїв, у яких, не сумніваюся, це мало місце, а боєць виходив якийсь не такий. Пізніше одна людина мені сказала, що перед боєм з Повєткіним Кличком збиралися отруїти", - додав він.

Нагадаємо, Вова Кличко поїхав на фронт з "подарунками", поки меру Києва за це пред'явили: "Бруківки важливіші?"

Як повідомляв "Знай.uа", екс-суперник Усика розповів, чому Володимир Кличко програв Ф'юрі: всю кар'єру таке було

Знай.uа писав, росіянин Повєткін забув, як його принизив Кличко, і захотів бою з Усиком: образився за правду