Ольга Фреймут — відома українська телеведуча жінка, яка протягом кількох років була головним "Ревізором" країни, яка подарувала нам поняття елегантності та культури

Має доньку Злату, яка, як і зіркова мама, веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Якщо за Ольгою там стежать понад 600 тисяч людей, то за Мітчелл лише 45 тисяч. Однак така кількість людей уже говорить про те, що дівчина цікава. Але є й ті, хто не поділяє це захоплення. Тому на допомогу Златі прийшла її мати.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Нещодавно Злата Мітчелл виставила свіжу публікацію у профіль. Там вона сидить на пасажирському сидінні автомобіля і дивиться на камеру. Тема посту була не про щось хороше. Тому хтось із українців поцікавився, що ж сталося, тоді як були й ті, хто вирішив образити дівчину.

"Яке страшне", - написав один із користувачів у коментарях.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Злата трохи надула губи. Це, швидше за все, і напоумило користувача висловити свою негативну думку. Коментар не залишився без відповіді. Ольга Фреймут різко відповіла.

"Ви про себе? Самокритично, але згодна. Ви - потвора", - написала вона.

Наразі цієї публікації вже немає на сторінці дівчини.

Ольга Фреймут та Злата Мітчелл, фото: Instagram
Ольга Фреймут та Злата Мітчелл, фото: Instagram

Нагадаємо, Ольга Фреймут, у сорочці на голе тіло, пояснила, що можна робити, а що не можна: "Хочеться..."

Як повідомляв "Знай.uа", 17-річна дочка Фреймут похвалилася соковитою фігурою в бікіні: "Місце сили"

Знай.uа писав, Оля Фреймут поскаржилася на скупість європейських чоловіків: "Купив 2 картоплини, 4 помідори і одну грушу"