Надя Дорофєєва — відома українська виконавиця, яка часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей.

Багато хто пам'ятає те, що сталося у березні 2022 року. Тоді вона розлучилася з Володимиром Дантесом. А Михайло Кацурін із Дашею. Можна сказати, вони "помінялися місцями". Адже тепер Дантес із мамою двох дітей, а київський ресторатор — із артисткою.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Цікавим у цій ситуації є те, що українці ще тоді "попереджали" Надю у певній ненадійності Кацуріна. А все через те, що він покинув дружину із двома дітьми. У результаті український блогер Богдан Беспалов на Youtube поділився інсайдом. Нібито Дорофєєва вже чекає на першу дитину. А все через плітки, нібито 33-річну красуню бачили в "гостях" у лікаря-гінеколога у лікарні.

"Підтвердженням" цього слуху він називає ще й те, що останнім часом Надя викладає знімки у стриманому одязі, який не акцентував би увагу на її тоненькому животику.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Якщо це правда, Надя, я хочу тебе привітати. Це чудова подія в житті. Хочу побажати тобі бути щасливою та насолоджуватися материнством", - зазначив він.

Інформації він довіряє, бо раніше люди, які повідомили йому про вагітність Дорофєєвої, вже ділилися чимось, що підтверджувалося — весілля з Кацуріним, наприклад, яку вони довго приховували.

Нагадаємо, красень- воїн ЗСУ довів Дорофєєву до сліз, поки Кацурін на це не здатний: "Зайшли в саме пекло"

Як повідомляв "Знай.ua", "обіцяю не померти": Дантес змушений знову перенести свої концерти - проігнорувати було не можна

Знай.ua писав, Михайло Кацурін дуже дивно оцінив Надю Дорофєєву: "Це роз**б і ренесанс"