Жінка з Колумбії подарувала своє серце та тіло надприродній істоті, але не змогла прийняти його "справжній" образ і покинула після 20 років роману.

Свою дивовижну історію розповіла Паола Флорес, яка мала сексуальні стосунки із примарою протягом двох десятиліть, пише "Mirror". Причиною розриву стало те, що жінку налякало обличчя коханця, адже воно було схожим на горгулью з великими іклами.

Нетипові стосунки почалися, коли жінка була молодша, і довгі роки привид сам ініціював секс.

"Якось я лежала, коли відчула, як рука пересунулася від моїх ніг до грудей, і це було дивно, я злякалася. З цього моменту він почав приходити до мене як дух, щоб зайнятися зі мною сексом", - поділилася вона.

Паола Флорес, скріншот
Паола Флорес, скріншот

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Паола справді отримувала задоволення від близькості з духом, але його обличчя перекреслило все. При цьому психолог Мартіза Монтеалегре каже, що такі "демонічні історії" не часто трапляються.

А ось парапсихолог Хайро Урбекс вважає, що Флорес можна вірити, а її відносини, швидше за все, були з "інкубом" - розпусним демоном із нижнього астралу, який забирає у людей енергію. У міфології сказано, що ця істота шукає сексуальних зв'язків із жінками.

Люди, які почули історію Паоли, сприйняли все жартома: "Мабуть, це був сатанинський дух", "Скажи їй, що це був сусід з дірявим простирадлом", "Цей дух не був святим".

Нагадаємо, "Всюди була кров": дівчині "відрізало" п'яту точку через нещасний випадок на човні, а той самий м'яз просто зник.

Раніше ми писали про те, що дівчина вирішила задовольнити свого хлопця в черзі по м'ясо - просто сіла на коліна і "почалося"

Як повідомляв Знай.ua, чоловік уловив рибу з повним ротом людських зубів: "Дочка хоче віддати Зубній феї"