Ксенія Мішина — відома українська актриса, відома багатьма ролями та участю у романтичному шоу "Холостячка", який хоч і допоміг знайти їй своє кохання в особі Олександра Еллерта, але ненадовго.

Має сина — Платона — йому всього 11 років, а він уже отримав свою першу роботу. Хлопцеві пощастило, що його мати знаходиться у сфері кінематографа. Тому він також зумів взяти участь у зйомках серіалу. Однак він одержав зовсім непросту роль. Щоб з'явитись у кадрі, йому треба було стрибнути з вікна другого поверху.

Ксенія Мішина і син Платон, фото: Instagram
Ксенія Мішина і син Платон, фото: Instagram

І це попри те, що Платона легко міг замінити каскадер. Проте 11-річний син Мішин відмовився від такої ідеї, здійснивши стрибок самостійно, хоч і не без проблем. Ксенія підтримала це рішення.

[quote author=""]"На костюм, на грим і на першу сцену. Нарешті мама дочекалася, що мій син заробляє гроші", - заявила актриса.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Хлопчик дуже довго тренувався. Стрибав з маленької висоти. Але потім все ж таки зробив те, чого від нього чекали. Звісно ж, знизу були підготовлені картонні коробки та матраци — класичний захист від небажаних пошкоджень.

Син Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Син Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Син Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Син Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Ксенія Мішина заявила, що пишається Платоном. Хлопчик сам дуже радий приєднатися до такого процесу.

Нагадаємо, "невиліковна": Ксенія Мішина "осідлала" красуню і дістала заради неї мову

Як повідомляв "Знай.uа", "гаряча школярка" Ксенія Мішина приховала стрункі ніжки під короткою спідницею: "Треба відгодовувати з ложечки"

Знай.uа писав, "Холостячка" Мішина розлютила матусь, прийшовши до сина в школу в напівголому вигляді: "Ви забули переодягтися?"