Арнольд Шварценеггер - 76-річний, всесвітньо відомий актор і бодібілдер, який здобув частку популярності за ролі у фільмах "Термінатор", "Конан-варвар", "Хижачок" і так далі.

Батько п'ятьох дітей – Кетрін, Крістіни, Патріка, Крістофера та Джозефа – зовсім недавно був помічений із забинтованою рукою після операції на нервах. Зараз варто згадати те, що сталося більше 10 років тому — у 2011 році його шлюб із Марією Шрайвер добіг кінця через неприємний вчинок з боку Шварценеггера. Чоловік зрадив дружині з хатньою робітницею. До цієї історії актор вирішив додати кілька деталей в інтерв'ю журналу People.

Арнольд Шварценеггер. Фото: скрин відео
Арнольд Шварценеггер. Фото: скрин відео

У результаті коханка та дружина Арнольда Шварценеггера народили дітей з різницею всього п'ять днів. Актор заявляє, що він облажався, що це його вина. Але між ним і Марією не було жодної ворожнечі та сварки. У результаті так і з'явилися на світ сини знаменитості – 26-річні Джозеф та Крістофер.

Коли весь світ про це дізнався, дружина Шварценеггера одразу ж розійшлася з ним. Хоча процес розлучення тривав цілих десять років, до 2021 року. Марія отримала майже 200 мільйонів доларів під час поділу майна. Але спілкуватися вони не припинили, зберігши добрі стосунки заради дітей та онуків.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Арнольд Шварценеггер. Фото: скрін youtube
Арнольд Шварценеггер. Фото: скрін youtube

"Ми завжди ясно давали зрозуміти, що діти не повинні страждати. Зараз у неї є свої стосунки, у мене свої, але ми завжди спілкуємося про дітей, про свята, про вечірки з нагоди дня народження, Дня матері та Різдва", - зізнається актор.

Нагадаємо, "Термінатор" Арнольд Шварценеггер ліг під ніж хірурга - операція на серці могла закінчитися плачевно

Як повідомляв "Знай.uа", 57-річна "бандитка" Сальма Хайєк виставила "душу" у відкритому купальнику: "Що не так?"

Знай.ua писав, від пекучого красеня не залишилося зі сліду: як через 18 років виглядає циган Міро з серіалу "Кармеліта"