Цьогорічний жовтень – період великих можливостей та змін, проривів та гармонії. Однак по-справжньому щасливим він буде лише для 5 знаків зодіаку.

Астрологи розповіли, кому найбільше пощастить у цьому місяці.

Козоріг

Козероги будуть дисципліновані та організовані у жовтні. Ці якості допоможуть ефективно управляти своїми ресурсами та часом. Особливу увагу варто приділити фінансовій сфері. Цей місяць для Козерогів обіцяє бути фінансово успішним. Також варто звернути увагу на близькі зв’язки з родичами та друзями.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Лев

Леви цього місяця будуть втіленням харизми та лідерських якостей. За допомогою сміливості та впевненості вони зможуть з легкістю досягти визнання та піднятися на бажані позиції.

Терези

Представники цього знаку також потрапили у список щасливчиків жовтня. Вони зможуть легко знаходити компроміси та вносити гармонію у робочих та особистих стосунках. Зірки говорять, що успіх для цього знаку буде гарантований у сфері продажів та маркетингу. Угоди цього місяця будуть справді вигідними, тому скористайтеся можливістю.

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіон

Скорпіонам у жовтні вдасться подолати труднощі та перешкоди на своєму шляху. У досягненні планів допоможуть такі якості як активність та сміливість. Не зважаючи на конкуренцію, висоти будуть досягнені. Тож скористайтеся шансом та не бійтесь проявляти себе у всіх сферах.

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стрілець

Жовтень стане часом натхнення та бажання до навчання. Це чудовий час для нових проєктів та роботи. Зараз можна сміливо будувати довгострокові плани та створювати нові ідеї. Можливо, для Стрільців це буде місяць нових знайомств, в тому числі й романтичних.

Нагадаємо, портал Знай інформував, подзвоніть друзями, лікуйте коліна та купіть квиток на автобус: знаки Зодіаку, яких у жовтні "наздожене" минуле

Раніше на порталі Знай повідомлялося, гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків Зодіаку: повний крах Левів, неймовірна удача Водоліїв та метушня Овнів

Також, наш портал інформував, навіть із картопляного лушпиння зроблять пиріг: найкращі кухарі за знаком Зодіаку, їх усього три