Татуювання - це той вид мистецтва, якого не так легко позбутися, як музичного твору, фотографії або картини.

На нашому тілі ще недавно ці малюнки залишалися назавжди. Лише згодом їх навчилися виводити. А ось одна дівчина в TikTok поділилася своїми сльозами, тому що дуже сподівалася зробити собі "таємне" татуювання, проте вона опинилася на найвиднішому місці.

Невдале татуювання, скріншот: TikTok
Невдале татуювання, скріншот: TikTok

Її звуть Вільма Хеглунд. І на тому відео, яке було опубліковано нею, вже більше 3,7 мільйонів переглядів. Дівчина прийшла на сеанс за бажання набити татуювання на внутрішній стороні нижньої губи... вона хотіла, щоб там був напис "meow", але майстер здивував своїм умінням зіпсувати задум. Він якимось чином додумався набити цей напис на зовнішній стороні.

Однак результат, звичайно, довів клієнтку до сліз. Хоча користувачі в коментарях здивовані одним простим фактом. Вони досі не отримали відповіді на запитання – як дівчина не відчула те, що майстер працює із голкою на зовнішній стороні губи.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Невдале татуювання, скріншот: TikTok
Невдале татуювання, скріншот: TikTok

@wilmah10

#tattoogonewrong #meow #fyp #fördig ta ner ett finger om det står meow i ditt ansikte

♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

Найближчим часом після сеансу вона буквально "моментально" захотіла позбутися цієї ганьби. Тому на одному з таких відео можна помітити результат лазерного видалення татуювання.

@wilmah10

Its gone🥂 thank god to laser #foryou #meow

♬ original sound - Mikey Poulli

Нагадаємо, "це п*здец": Наталці Денисенко під час операції видалили не те, що треба

Як повідомляв "Знай.ua", моторошний сморід і 112 км углиб: вчені знайшли "криницю Ада", якої бояться всі місцеві жителі - "Не бачили фільм "Спуск""

Знай.uа писав, хлопець направив дівчині зухвалий список порад через три місяці після побачення: "Щоб не було соромно, коли побачать з тобою"