Настання осені всі чекають із завмиранням і не лише, тому що це прекрасна пора.

Минулий жовтень для України видався складним, адже почалися обстріли енергетичної інфраструктури. І саме з цього місяця почалися тривалі відключення світла. Відома екстрасенс Яна Пасинкова дала відповідь на питання про плани рашистів на цей місяць і чи будуть нові обстріли.

Енергетика, фото: Знай.ua
Енергетика, фото: Знай.ua

У своєму відео на каналі Ютуб вона дала запитання картам: "чи будуть атаки на Україну у жовтні?". За її словами плану наступу у ворога немає, вони більше планують як не втратити свої зайняті позиції. Ескстрасенс попередила, що потрібно очікувати нових неправдивих новин про успіхи ворога щодо захоплення території.

Також з ї бачення, через декілька місяців у них є плани удару по великому об’єкту. Більш за все це якась державна, або військова споруда. Ймовірно, це відповідь за атаку по штабу Чорноморського флоту рф.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Наслідки ракетної атаки, фото: МВС України
Наслідки ракетної атаки, фото: МВС України

Вона назвала ймовірні найнебезпечніші дні в жовтні по обстрілам та небезпеці для цивільних людей. Найбільша небезпека буде критися, за її словами, у всіх датах з нулем. Тому, ймовірно, обстріли будуть 5,10, 8, 18, 19, 13, 25, 28, 30. У ці дні варто особливо прислухатися до повітряних тривог. Відбити ці всі атаки вдасться на 70%.

Також вона розповіла і про демобілізацію хлопців, які на полі бою з початку війни. За її словами, до кінця грудня будуть прийняті відповідні закони.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Хаял Алекперов з "Битви екстрасенсів" розповів, коли відплатиться путіну: "Він захищений із цього боку"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Дуже багато брехні...": мольфар прозрів і розповів, коли українські захисники вийдуть до моря

Також, наш портал інформував, "Гостра стадія...": відомий таролог визначив дату, коли Україна більше не страждатиме від ракетних обстрілів