3 жовтня вийшов новий випуск популярного телешоу "Супермама", де участь взяла четвірка жінок з Києва.

В новій частині, матусі прийшли в гості до Вікторії - врівноваженої мами, яка виховує вундеркінда. Чоловік жінки зараз в Польщі, і дізнавшись, що виїхав він туди вже після масштабного вторгнення, у всіх виникло питання: "Як він зміг виїхати?". Але почувши завдяки чому це стало можливим, всі залишилися в шоці. Однієї ночі жінка пізно повернулася додому, між подружжям виникла сварка, в результаті чого чоловік власними руками зламав ногу. Про це вона розповіла вже на 39 хвилині випуску.

Учасниця проєкту. Фото: скрін відео

При чому це був не просто перелом, а значне роздроблення, через яке жінка перенесла не одну операцію та зараз носить платину. Але на думку самої жінки тільки через цей випадок вони з чоловіком та сином виїхали до Польщі.

"Я лежала на кроваті, отут і просто виставила ногу. Він підійшов до мене та зловив її. І просто зламав руками мою ногу." розповідає Вікторія

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Учасниці випуску. Фото: скрін

Після цієї ситуації чоловік доглядав за дружиною, возив її в лікарню, ходив з нею на прогулянки. Оскільки перелом був складним, Вікторія стала недієздатною, а чоловік став її опікуном. Під час воєнного стану військовозобов'язаним чоловікам досить важко було виїхати з країни. Але оскільки учасниця не могла сама пересуватися, то чоловік зміг виїхати разом з нею до Польщі. Сама учасниця прокоментувала це так:

"Тобто, якщо б не нога, ми б всією сім'єю не виїхали б за кордон" Вікторія

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, блогер розповів, чому психолог Дмитро Карпачов веде "Супермаму" через Zoom: "Перебував не в Україні..."

Раніше портал Знай інформував, "Ми всі готові допомогти": Селезньов розповів що коїться з зіркою футболу Мілевським

Також наш портал повідомляв, переможниця "Холостяка" роздяглася до білизни, показавши свою попу і як вона вміє: "Навіщо ця жахлива..."