Поведінка росіян, які поїхали розважати колишніх учасників "Дизель Студіо" Сергія Писаренка та Євгена Нікишина, викликала чимало обурення в суспільстві.

Відомий шоумен та телеведучий Дмитро Танкович спробував пояснити дії своїх колег.

Дмитро Танкович, фото з Instagram
Дмитро Танкович, фото з Instagram

За словами Дмитра Танковича, поведінка його екс-колег, які останнім часом жили та працювали в Україні, а потім поїхали розважати росіян, має просте та дуже банальне пояснення. Він пояснив, що ці актори просто не просто вибрали гроші. Тобто Писаренко та Нікишин поїхали працювати до Росії, щоб заробити криваві рублі.

"Все дуже банально. Потрібно годувати сім'ї, от і все. Просто бабки", - прокоментував Танкович в інтерв'ю Славі Дьоміну. Дмитро Танкович

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скрін, Instagram Сергія Писаренка
Скрін, Instagram Сергія Писаренка

Що цікаво, росіянин Сергій Писаренко разом із дружиною-українкою проживали під Києвом. А у квітні актор навіть показав, як російські окупанти розбили його будинок. Щоправда, до цього часу він встиг вивести свою дружину та доньку до Таллінна.

"Зараз все дуже зрозуміло і просто. Ти маєш вибрати позицію. На чиєму ти боці, от і все. Тому якщо вони вирішили поїхати і прибрати в соцмережах усі пости про Україну, про війну, а потім сказати: "Ми зараз їдемо до круїзу і ніякої війни немає". Я цього не розумію, на жаль. Не важливо, хто вони: росіяни чи українці. Потрібно вибрати позицію і вирішити зараз", - додав Танкович. Дмитро Танкович

Євген Нікішин з дружиною, фото: Facebook
Євген Нікішин з дружиною, фото: Facebook

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" побачила російського окупанта і вийшла курка: "Вірю до ЗСУ".

Раніше ми повідомляли, що зірки "Дизель шоу" Крутоголов, Бережок і Гашеков "вирушили" до лігва окупантів: "Не завжди вдається знайти "своїх"".