Польща — країна, яка дала притулок мільйонам біженців з України в перші дні, тижні та місяці від початку повномасштабної війни.

Там досі багато наших громадян. Бувають як приємні, так і неприємні моменти у наших стосунках. Однак зараз варто трохи відійти від "конфліктного", щоб розповісти про досить кумедну і неприємну подію, що сталася з одним із чоловіків. Про це повідомляє місцеве видання Onet. Справа в тому, що правоохоронці оштрафували його за страшний сон. Точніше — за наслідки, які вони викликали.

Здоровий сон, МОЗ
Здоровий сон, МОЗ

60-річний поляк мешкає під містом Бартошице, Вармінсько-Мазурське воєводство. І отримав штраф у розмірі 500 злотих за те, що викликав поліцію до себе додому. А все через сон, який видався йому реальністю, нібито у квартирі можна буде знайти труп. Черговому довелося прослухати запис розмови після дзвінка, бо чоловік говорив нечітко.

Коли він почув, що громадянин згадав труп у квартирі, додавши при цьому, що загиблого – друга його співмешканки – тоді вже було відправлено патруль за адресою.

Популярні новини зараз
Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

"Коли поліцейські прибули за вказаною адресою, двері їм відчинив абсолютно п'яний чоловік. Він говорив нерозбірливо, нетвердо стояв на ногах і від нього пахло алкоголем", - заявляють там.

Поліція в Польщі, фото ілюстративне: fakty.com.ua
Поліція в Польщі, фото ілюстративне: fakty.com.ua

Квартиру, звичайно, обшукали. Жодних трупів там не виявилося. Чоловік незабаром зізнався, що можливо йому "наснилося". Тому йому й виписали штраф за хибний виклик.

Нагадаємо, у Польщі священики влаштували оргію з пігулками та чоловіком-повією: у храм довелося викликати медиків та поліцію

Як повідомляв "Знай.uа", примусове "вигнання" з Польщі: юрист розповіла, у яких випадках українських чоловіків можуть повернути додому

Знай.ua писав, українець у Польщі наїхав на однорічну дочку, що різко з'явилася за машиною: у малюка можуть відібрати батька