Адміністратор стоматологічної клініки на ім’я Джейд Беррі звинувачується у намаганні зґвалтувати підлітка.

27-річна дівчина ходила по парку після того, як добряче випила білого вина, а коли на її шляху трапилися два підлітки, вона вирішила приєднатися до їх розмови. Ця подія відбулася в Англії, коли хлопчикам було по 13 та 14 років. Про цю ситуацію пише "Mail.Online".

Джейд Бері. Фото: скрін

Бері тоді сіла між двома хлопчиками та почала мацати 13-річного підлітка. Спочатку вона погладила його поверх одягу, а потім просто запропонувала йому зайнятися сексом та заявила, що готова "кататися на ньому до ранку".

Хлопець зі своїм другом схопилися і хотіли піти, але дівчина зняла штани перед ними та втратила свідомість від випивки. Перш ніж піти, хлопці зняли її на відео. Прокинувшись адміністраторка втекла з місця події, але залишила банківську картку та телефон, за якими її потім і впізнали.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Під час допиту дівчина говорила, щоб абсолютно нічого не згадує тієї ночі, проте постраждалий хлопець її впізнав. Для підлітка, якого домагалась дівчина, цей випадок став справжнім потрясінням і він навіть намагався покінчити життя самогубством.

Суд, скріншот: Youtube
Суд, скріншот: Youtube

Дівчина в ході суду визнала себе винною у сексуальному насильстві. У результаті цього вона отримала покарання у вигляді ув’язнення на 1 рік з відстрочкою на 18 місяців. Її також зобов’язали носити електронний браслет "тверезість", щоб контролювати утримання від алкоголю. Окрім цього дівчині доведеться пройти 35 днів лікування у реабілітаційному центрі.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря

Раніше на порталі Знай повідомлялося, 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок

Також, наш портал інформував, відсвяткував так, що опинився в іншій країні: чоловіка після весілля затримали прикордонники