Щоб захистити своїх батьків від негараздів та хвороб, можна помолитися за них.

Ці дві сильні молитви здатні подарувати їм заступництво та захист від усіх негараздів. Важливо, щоб слова молитви вимовляли з вірою і перед образами, саме тоді вони матимуть найбільшу силу і здатні творити чудеса.

Молитва, фото gettyimages
Молитва, фото gettyimages

Молитва за батьків

"Добрий Боже! Твоїй опіці доручаю моїх батьків. Своїм Провидінням дивися за ними. Благослови їхню працю, підтримуй їхнє життя. Приділи їм благодаті завжди бути з'єднаними з тобою. Помнож їхню віру, сподівання на тебе і любов серця; нехай в тобі отримують справжній мир.

Допоможи мені постійно пам'ятати і активно допомагати батькам, щоб я міг віддячити їм за блага, отримані від них.

Батьки наші матимутьгарний відпочинок, а все ж вони турбуються про нас постійно. Подай їм, Боже, спокійний вечір життя і будь з ними, щоб не почувалися самотньо. Продовжи дні їхнього життя, додай сил і надії, а спершу дай осягнути вічну нагороду на небесах. Амінь."

Молитва у церкві, кадр з відео
Молитва у церкві, кадр з відео

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Молитва за батьків

"Всемилостивий Боже! Дякую Тобі за моїх батьків і за все те добро, що ти мені дав через них. Вони виховали мене, навчили любити Твої святі заповіді і ненавидіти гріх. Я їх люблю і хочу завжди шанувати їх.

Благослови їх, Господи, всяким добром і довгим і щасливим життям, боронь від злого, дай їм силу перемогти всі труднощі. Дай, щоб вони на старості дочекалися втіхи від своїх дітей, і насамперед від мене, а після смерті прийми їх і мене до Небесного Царства. Амінь.

Господи, під покровом крил твоїх

Бережи батьків моїх.

Віддай заслужену нагороду

За їхню любов і доброту."

Нагадаємо, що Ісус Христос захистить кожного, хто попросить: цю молитву потрібно читати так само часто, як "Отче наш".

Раніше ми повідомляли про молитву до Божої Матері за здоров'я і благо за онуків і дітей: "Накрий своїм святим покровом, захисту від хвороби".