Фрунзенський районний суд Харкова, який досі не був декомунізований, ухвалив вирок українцеві через його статевий орган.

Щоб заробити величезний штраф — чоловікові потрібно було лише 20 хвилин. Як виявилося, він просто посварився з іншими під час відпочинку. І коли слова закінчилися, він скористався тим, що має між ніг. Це сталося ще влітку, у липні 2023 року, на Петренківському водосховищі.

Літо, пляж, українці. Фото: Знай.ua
Літо, пляж, українці. Фото: Знай.ua

Українець відпочивав на пляжі, але спостереження за водоймою йому, мабуть, видалося дуже нудним заняттям. Тому він почав чіплятися до неповнолітньої дівчини. Це супроводжувалося матюками.

Підозрюваному неодноразово зробили зауваження. Після цього він, мабуть, образився, тому одразу ж зняв шорти. І не просто показав усім те, що під ними ховалося. Він встиг сходити "по-маленькому" в туалет, а потім почав розмахувати своїм "вертольотиком" протягом двадцяти хвилин. Такий несподіваний сюрприз вдалося зупинити після приїзду правоохоронців.

Популярні новини зараз
Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Пляж, фото з Telegram-каналу
Пляж, фото з Telegram-каналу

На суді українець визнав свою провину, покаявся у скоєному, але штрафу уникнути йому не вдалося. Тим більше, він не перебуває на обліку у нарколога та психологів, не звертався за медичною допомогою.

За частиною 1 статті 296 ККУ його оштрафували на 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, мажорний ресторан працює в комендантську годину: поліція заплющує очі і відмовляється перевіряти

Як повідомляв "Знай.uа", загальна мобілізація в Україні: адвокат спростував найпоширеніші фейки, якими лякають українців

Знай.ua писав, нетверезі водії на виправдання: чому в Україні можуть визнати невинним п'яного шофера