Вже кілька молодих людей оскандалилися тим, що втекли з України, не намагаючись навіть про це промовчати.

Здебільшого, як ви знаєте, це робиться за гроші. Через це й почали перевіряти військкомів, медпрацівників, котрі брали хабарі за те, щоб зробити тому чи іншому чоловікові довідку з дозволом на виїзд. Одним із таких персонажів виявився Богдан Горбай — весільний фотограф зі Львова, який втік зі своїм братом до Парижа.

Він порушив закон, оскільки перетнув кордон не через митницю, а потім записав кілька відео в Instagram Stories, пояснивши свою позицію. Як виявилося, два молоді хлопці спочатку опинилися в Молдові, не заплативши за це жодної копійки. При цьому Горбай зазначає, що дуже хоче, щоб усі ті, хто не може тримати в руках зброю, виїжджали з країни... він не має жодного бажання захищати Україну від окупантів.

"У нас виник вибір - або ми йдемо на війну і вмираємо за людей, які розкрадають країну і каламутять купу іншої фігні, такі як ТЦК або патрульна поліція, або полетіти до Парижа. Ми змирилися", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Він особисто не може взяти зброю, щоб убити людину — навіть якщо це окупант, який здатний позбавити життя жінку, дитину чи пенсіонера. А поточний патріотизм в Україні, за його словами, є неправильним. Хлопець вважає, що воїни ЗСУ зараз гинуть не за незалежність та свободу, а за владу та політиків.

"Так - я сцикло", - зазначив він.

Нагадаємо, "він зламав мені ногу": учасниця "Супермами" поділилася "лайфхаком", як її чоловік втік за кордон

Як повідомляв "Знай.uа", 29-річний онук Софії Ротару зізнався, навіщо втік з України та поспівчував постраждалим: "Новий погляд на життя"

Знай.ua писав, блогер Спартак Субота може сісти у в'язницю на 2 роки - копи не готові його відпускати