Кілька разів на рік є дзеркальні або магічні дати, які можуть допомогти досягти бажаного.

Ось і у жовтні така чарівна дата наближається та випадає на вівторок, 10 жовтня (10.10). Сила двох десяток допоможе багато чого змінити, якщо знати, як правильно цим скористатися.

Дзеркальна дата, фото із вільних джерел
Дзеркальна дата, фото із вільних джерел

7 важливих справ у дзеркальну дату 10.10

Сніданок щасливої ​​людини. Почніть свій день із поживного сніданку. Корисні продукти допоможуть вам підготуватися до нового дня та створять основу для позитивних емоцій.

Подяка. Щиро відчуйте подяку за все довкола вас. Виразіть свою вдячність близьким та всьому хорошому у вашому житті. Ця енергія приверне до вас додаткове щастя.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Час для себе. Приділіть час своїм захопленням. Це може бути прогулянка, читання, медитація чи творчий процес. Розслаблення допоможе вам налаштуватися на позитивний лад.

Планування майбутнього. Цей день чудово підходить для роздумів про майбутнє. Запишіть свої цілі та завдання, створіть план дій. Це допоможе вам втілити свої мрії у життя.

Поділіться магією дати. Розкажіть іншим про містичну природу цього дня та запропонуйте їм приєднатися до вас у святкуваннях та ритуалах. Загальна радість посилить магічну енергію дня.

Пожертвування. Зробіть добру справу або внесіть пожертву до благодійного фонду. Роблячи добрі вчинки, ви залучаєте позитивні енергії та творення у своє життя.

Загадайте бажання. Не пропустіть шанс загадати бажання. Постарайтеся висловити його ясно і точно, щоб посилити магічний зв'язок із цим днем.

дівчина, осінь
дівчина, осінь

Як правильно загадати бажання

1. Поставте дзеркало перед собою та загадайте бажання, дивлячись у своє відображення. Вважається, що дзеркало посилює магічну силу ваших бажань.

2. Виберіть музику, пов'язану з вашим бажанням. Слухайте її, уявляючи, як ваше бажання стає реальністю.

3. Вийдіть на свіже повітря та загадайте бажання вголос. Відчуйте, як воно наповнює вас, зливаючись із силою природи.

4. Засвітіть свічку і загадайте своє бажання, дивлячись на полум'я. Свічка символізує зв'язок між вашими бажаннями та магічною енергією.

Мапа Бажань. Фото: youtube
Мапа Бажань. Фото: youtube

Заборони на 10 жовтня

Намагайтеся уникати суперечок та конфліктів. Негативна енергія може підірвати ваше благополуччя. Чи не критикуйте інших. Зосередьтеся на доброзичливості та терпимості. Не захоплюйтеся дрібницями та негативними деталями. Відволікання від основної мети може призвести до недосяжності бажаного. Уникайте ризикованих вчинків — вони можуть спричинити негативні наслідки. Не дозволяйте собі відчувати заздрість. Ця емоція може залучити негативні енергії у ваше життя. Уникайте самотності. Проведіть час із близькими та друзями, щоб зміцнити ваші стосунки та поділитися позитивом цього дня.

Нагадаємо, що боротьба, ідеальне прибирання або незвичайні подарунки: як потрібно зустрічати Новий 2024 кожному зі знаків Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків Зодіаку: повний крах Львів, неймовірний успіх Водоліїв та суєта Овнів.