Невелика спільнота людей, які шукають дорослий контент на YouTube, виявила баг, який дозволяє їм продовжувати розміщувати інтимні ролики на YouTube, навіть якщо їх канали видалені.

Людина спочатку виявив прогалину в системі, а потім пояснив, як вона працює. Він поділився відео, показавши, що все ще можна переглядати відео 18+ після їх видалення.

Якоїсь миті один із користувачів побачив у Discord прев'ю з Мірі Фокс, виконавиця №1 у категорії актрис фільмів для дорослих. Натиснувши на посилання, він потрапив на YouTube, де побачив "жорстке" відео, явно взяте з її каналу, включаючи заставку всіма відомого сервісу.

Відео протрималося кілька тижнів. Хлопця збило з пантелику те, що інтерфейс YouTube не завантажився коректно. Завантажилися рядок пошуку, відео та бічна панель з превью інших відео, але більше нічого: ні назви каналу, ні назви відео, ні кількості переглядів, ні коментарів, нічого. Все під відео було просто пустим простором.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Незабаром він виявив інші інтимні ролики на Youtube. Клацнувши за назвою облікового запису в попередньому перегляді Discord, він потрапляв на сторінку YouTube, де сказано, що обліковий запис видалено, хоча саме відео все ще можна було переглянути.

"Насправді це не оминає алгоритм YouTube. Фактично, YouTube миттєво виявляє відео. Однак ми використовуємо збій, який унеможливлює видалення відео", - розповідає один із користувачів.

Зрештою, хтось виклав відео, що демонструє, як працює ця прогалина, але воно теж було видалено. Однак із цією людиною вдалося зв'язатися. Він розповів, що цей пропуск працював зломом системи тегів відео YouTube, поля, яке ви використовуєте, щоб додати теги до відео під час завантаження.

"Суть бага полягала у використанні того, що називається новим рядком, який YouTube дуже рідко вважає як справжній символ", - сказав .

Нагадаємо, не могло наснитися у страшному сні: щасливе весілля закінчилося сотнями смертей

Як повідомляв "Знай.uа", жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусною примарою, але покинула її, коли побачила "справжнє обличчя"

Знай.uа писав, розпусна адміністратор обіцяла підлітку кататися на ньому до ранку: зняла штани і знепритомніла