Прагнення до лідерства, зневага до небезпеки може спровокувати травми, аварії і навіть соціальні хвилювання.

У цей період не варто планувати хірургічні втручання, а лікування гіпнозом чи похід до психолога варто відкласти на другий день. Не варто здійснювати фінансові операції, відвідувати місця скупчення людей та будь-які владні інстанції. Для романтичних відносин час також не дуже вдалий.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Вам необхідно зібратися з думками, щоб прийняти правильне рішення. Цього тижня у вас буде багато можливостей і багато сил, щоб зробити щось важливе, реалізувати свій шанс. Перешкодити вам може лише власні сумніви та спроба схопитись за все. Вам необхідно розставити чіткі пріоритети та визначити першочерговість своїх бажань та потреб. Цього тижня добре розпочинати нові справи, можливі подорожі, ділові поїздки, які пройдуть успішно. Крім вас, інших перешкод перед вами немає.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Цього тижня ви можете розраховувати на серйозну підтримку з боку, причому це може виражатися як підтримка якихось конкретних людей, так і допомога незвіданих сил. Прислухайтеся до різних підказок, знаки будуть оточувати вас – це дозволить вам зробити правильний вибір, переконатись, що ви на вірному шляху. Особливу впевненість у собі та своїх силах ви відчуєте ближче до кінця тижня. Час сприятливий для отримання насолод різного роду, моральних насолод або смачної їжі. Сприятливий період як і любовних контактів.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви можете опинитися в положенні між двома вогнями, вас буде тягнути то до однієї людини, то до іншої і дуже важко буде вибрати чиюсь сторону, особливо якщо це стосується почуттів. Втім, ухвалення будь-якого рішення на цьому тижні буде утруднено через ту ж двоїстість. Пам'ятайте, що обидва варіанти вам досить сприятливі, і там і там є свої плюси, але не виключені і недоліки. Щоб не застрягти в такому положенні, довіртеся поклику свого серця або вчините навмання (інтуїтивно).

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Першу половину тижня вам краще присвятити собі, побути наодинці з самим собою, зайнятися своїми особистими справами, навести лад у речах і так далі, тобто відволіктися від усієї метушні, що дозволить спокій увійти у ваш внутрішній світ. Така невелика перерва дуже позитивно позначиться на ваших подальших справах. У другій половині тижня ви дуже затребувані, що серйозно підвищить вашу самооцінку. А завдяки відновленим силам і порядку у думках, ви зможете виконати велику роботу.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам необхідно дуже акуратно поставитися до цінностей і заощаджень, що є у вас, оскільки на цьому тижні високий ризик їх втрати. Але в деяких випадках вам буде простіше відпустити щось, що тяжить вас або стало вже зовсім не потрібно, щоб звільнити місце для нового, тому цього тижня варто провести ревізію будинку і зробити прибирання. Тоді вам стане ясно, що варто оберігати, а чого необхідно позбудеться. Деякі зміни у вашому житті можуть вас налякати, але це лише через нерозуміння ситуації та незнання того, що буде далі. Відкиньте страхи та йдіть вперед.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Початок тижня буде дуже активним, ви будете прагнути всюди встигнути, і швидше за все вам це вдасться. Можуть виникнути цікаві пропозиції на роботі або в іншому місці щодо ваших фінансових перспектив. Якщо ви збережете свій запал до кінця тижня, то зможете реалізувати цю можливість. Існує ймовірність поринути у роздуми і не зробити жодних кроків (що актуально для кінця тижня), але дозволити собі таке розслаблення ви можете лише у вихідні дні, після того як ухвалите всі важливі рішення.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам доведеться відкласти свої почуття та емоції убік. Якщо ви хочете отримати результат від своїх дій, то приймати рішення слід на тверезу голову, а будь-які кроки робити відповідно до плану та того, що говорить вам розум. Ваша позиція має бути зваженою, тоді цього тижня ви можете очікувати хорошого результату від виконаної роботи. Будуть закладені основи для вашого подальшого матеріального просування, а ваше становище на роботі і серед людей стане більш стійким, впевненості в собі побільшає.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень буде насичений різними розумовими процесами та контактами з іншими людьми. Ви можете потрапити в заплутану ситуацію, швидше за все через власну хитрість. Намагаючись провести всіх і вигадати собі вдале становище, простежте за тим, щоб самому не заплутатися. Втім, події цього тижня будуть розвиватися досить стрімко і сприятливо для вас, тому якщо ви припуститеся десь помилки, то її, швидше за все, навіть ніхто не помітить, а ви зможете рухатися далі шляхом свого розвитку.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

І хоча ви маєте досить тверезий погляд на речі, не варто забувати, що він настільки ж суб'єктивний, а ваша деяка наполегливість може призвести в результаті до конфліктів. Якщо ви намагаєтесь нав'язати свою думку іншим людям, навіть якщо він вам здається єдино вірним, це зовсім не означає, що вони будуть вам вдячні за це. Цього тижня не виключено різних зіткнень, протистоянь та інших неприємних соціальних явищ. Події, що відбуваються, можуть призвести до того, що, зрештою, ви почнете самі сумніватися у своїй правильності.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У вашому житті будуть зміни і вам потрібно їх прийняти. Починається новий етап, причому це зовсім не означає, що вам потрібно буде від чогось відмовитися, просто тепер це стане для вас у новому вигляді. Швидше за все, зміни торкнуться вашої позиції в суспільстві, в тих сферах, де ви активно спілкуєтеся з людьми, може бути на роботі, але швидше за все ніяк не торкнеться особистого життя (хіба що опосередковано). Ваше завдання полягає в тому, щоб дозволити їм увійти у ваше життя, але при цьому не пускати все на самоплив.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сумний тиждень. Нічого особливого може і не статися, але ваш настрій буде дуже пригніченим. Ви схильні сприймати все у похмурих тонах, тому вам варто відволіктися від повсякденних турбот, щоб не збільшувати відсоток негативного настрою. Присвятіть час якомусь приємному заняття (читання книги, медитації, самопізнання), це дозволить вам повернутися назад у звичне русло життя та відновити свій емоційний фон. Незабаром у вашому житті все налагодиться і настане світанок. Новий день – нові враження.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень нових починань. У вас будуть з'являтися різні ідеї та бажання у всіх сферах вашого життя. Можна сказати, що тиждень для вас вдалий, але дуже динамічно. Втім, якщо у вас буде достатньо сил, то ви зможете встигнути всюди і отримати потроху від кожного заходу, що значно підніме вам настрій і можете покращити ваше становище. Основні напрямки, які будуть задіяні цього тижня – це романтичні стосунки та нові бізнес-ідеї. А фортуна перемішає все це надзвичайно.

Нагадаємо, що боротьба, ідеальне прибирання або незвичайні подарунки: як потрібно зустрічати Новий 2024 кожному зі знаків Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків Зодіаку: повний крах Львів, неймовірний успіх Водоліїв та суєта Овнів.