Відома народна артистка України Ніна Матвієнко, яка мала вроджений талант і неповторний голос, померла. Про цю трагічну новину повідомила її донька Антоніна Матвієнко.

У Instagram Тоні Матвієнко з'явився пост із фотографією рідної мами та коротким підписом.

"Мама померла", - написала співачка.

Пост Тоні Матвієнко, скріншот
Пост Тоні Матвієнко, скріншот

Жодних подробиць про те, як і коли саме це сталося, Матвієнко не надала. Пост вона опублікувала вранці 8 жовтня.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Співачка не дожила буквально два дні до свого 76-річчя. Втім, із днем народження її всі вітали 10 жовтня, як і записано в паспорті, але співачка з'явилася на світ 13 числа.

Ця новина стала абсолютним шоком для багатьох українців, які так обожнювали творчість Ніни Матвієнко. У коментарях під постом можна помітити, як сильно віддані фанати журяться про втрату. Не дарма говорили, що артистка мала дивовижний голос, особливість якого в тому, що в ньому чується українська душа.

Скрін, Instagram Тоня і Ніна Матвієнко
Скрін, Instagram 1+1, Тоня і Ніна Матвієнко

Незважаючи на те, що більшу частину репертуару співачки становлять народні українські пісні, Ніна Матвієнко є популярною співачкою не лише в Україні, а й у багатьох країнах світу. Крім того, вона здобула одні з найвищих нагород свого часу – Народна артистка Української РСР, Лауреат Державної премії УРСР ім. Т.Г. Шевченка, Герой України.

Нагадаємо, українці побачили невпізнанну Ніну Матвієнко: зморшок майже немає, але голос той самий

Раніше ми писали про те, що таємне відео Ніни Матвієнко просочилося в мережу, так виховували дружину Арсена Мірзояна: "Непритомніти можна від..."

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко розповіла про чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном, зраду ніколи не пробачить: "Це дуже жорстко"